Oppdatert: Sjekk Sokos drømmemål!

Poengdeling i Narvik

På Narvik kunstgress møtte vi altså i dag et hjemmelag som kanskje må sies å være sesongens store overraskelse så langt. For etter av vi tok en komfortabel seier hjemme på Føyka i våres, har nordlendingene tatt flere solide skalper og spist godt med poeng. Såpass mange poeng har det blitt, at laget har en velfortjent plassering på øvre halvdel av tabellen. Og dermed visste trenerteamet at dagens kamp ikke kom til å bli av det lette slaget. Og det ble det heller aldri. 

Kampen forløpe seg relativt jevnt, uten at noen lag kan tilsies å ha ført eller dominert kampen. Og gjennom 90 minutter som må man kunne si at det var jevnt i sjansestatistikken, med et lite overtak til oss. Og med Asker-øyne kunne det også virke til at vi var det laget som jaget en seier mest. Selv om Mjølner var solide og pakket inn våre gutter, og klarerte det som kom av sjanser og trøkk i egen boks. 

Mot slutten av 1. omg åpnet det seg litt mere opp i begge retninger, men at det stod 0-0 til pause var nok greit. Selv om vi hadde en i stoplen fra Alagie, omgangen største. 

I 2. omgangen var begge lag enda mere frempå, og det ble en morsommere omgang enn den første. Men fult så morsom var det ikke at hjemmelaget tok ledelsen i det 82. minutt. På en overlapp på kant som ble slått inn 45 grader. I klabben og babben fikk så hjemmelaget tuppet inn ledelsen. Og med få minutter igjen på klokka, så vet alle som har spilt fotball at tiden begynner å renne ut. Men vi ga ikke opp, eller stresset for mye heller, slik at vi fortsatt med spillet vårt og la trøkk på hjemmelaget. En corner til oss i det 87. minuttet havnet skrått ute på 16-meteren. Der var Tomasz Sokolowski klar med børsa, få når er høstjakten i gang. Skudden han fyrte av, må kanskje ha vært et av de bedre på Narvik kunstgress denne sesongen? For det fikk en sånn fart og retning, at det var helt umulig for keeperen å fange ballen før den lå i nettmaskene. Oppe ved bøyla. Sånn kan det altså gjøres. 

Og selv om det var vi som presset hardest på slutten, så var ikke hjemmelaget ufarlige på kontra, så sånn alt i alt skal vi kanksje være fornøyde med det ene poenget som lageldeslen nå pakker i kofferten med hjem til Asker. Men vi skal være så ærlige at 3 poeng hadde smakt best, og at vi i stedet for ta det på Føyka hjemme neste helg. 

Debut ble det også på våre 2 ny-signeringer i Langrekken og Vinjor fra KIL, hvor begge viste at de skal bli gode å ha for oss utover denne høsten. 

Neste kamp er da altså hjemme på Føyka neste lørdag mot Hønefoss BK. 

- Veldig fornøyd med å komme hjem med ett poeng i bagasjen, etter å ha sluppet inn sent i kampen. Begge lag skapte nok sjanser, men jeg synes vi var det laget som var nærmest de tre poengene, oppsummerer Kevin Nicol. 

For publikum ble vitne til en vidunderlig scoring på Narvik kunstgress lørdag ettermiddag, da Tomasz Sokolowski dro til fra kanten av sekstenmeteren og bøyde kula i vinkelen. 

Høydepunktene og drømmemålet kan du se her: https://www.youtube.com/watch?v=MmaHzhlyw0I&feature=youtu.be 

- A goal of the highest class, hevdet coach Nicol etter kampen

 

 

 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift