Mehnert nominert til Årets Talent i Postnord-ligaen

- Det viser at en har gjort noe riktig i år

Årets Talent i Postnord-ligaen skal igjen kåres, og Marcus Mehnert er en av de fem nominerte til den prestisjetunge prisen - hvor det er trenerene i begge Postnord-avdelingene som nominerer frem sine favoritter. 

Mehnert har så langt i år banket inn fjorten mål i Asker-trøya, noe som åpenbart har imponert rivaliserende trenere nok til å bli nominert sammen med Sebastian Jarl (Kjelsås), Oskar Johannes Løken (Raufoss), Thomas Rekdal (Fredrikstad) og Sander Birhanu Ystanes (Bryne FK). 


Målmaskin: Marcus Mehnert har hamret inn 14 scoringer så langt i år. Her fra hjemmekampen mot Fram Larvik i år, hvor han puttet to. 
 

- Det er klart det er kult å bli nominert til en sånn pris, sier Mehnert. 

Spissen synes det er ekstra gjevt at det er trenerne i avdelingene som selv har stått for nominasjonene: 

- At det er trenerne i avdelingene som har stått for nominasjonene, gjør dette ekstra gøy, for de ser det lille ekstra bak kulissene som ikke alle andre ser, sier han. 

Mehnert, som står med fjorten scoringer så langt i år, er også glad for at hans innsats blir lagt merke til - også utenfor kommunegrensene. 

- Det viser at man har gjort noe riktig i år, og at det harde arbeidet en har lagt ned begynner å bli lagt merke til. Dette gir absolutt mersmak, sier angriperen, som er klar for flere scoringer før sesongen er over. 

- Fokuset er 100% på det som skal skje de siste serierundene, avslutter han. 

Vinneren av prisen vil bli kåret under siste serierunde i år - og premien er 20.000,- til både spiller og klubb. 

Mer om prisen kan du lese her: http://divisjonsforeningen.no/ukategorisert/en-av-disse-fem-blir-arets-talent-i-postnord-ligaen/

Allerede i morgen, søndag, er det duket for nye muligheter for den nominerte spissen - da tar Asker i mot Alta hjemme på Føyka 14.00. 


 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Asker-TV

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift