Tidligere Eliteserie og Allsvenskan-spiller klar for Asker

- En veldig god signering for oss

Lars Mendonca Fuhre (29) signerte lille julaften en toårskontrakt med Asker Fotball. Midtbanespilleren, som kommer fra Örgryte IS i den svenske Superettan, har solid erfaring fra de øverste nivåene i både Norge og Sverige. Vi nevner i fleng: Strømsgodset, Mjøndalen, Ålesund, Hammarby, Östers, Örgryte før neste stopp nå er Føyka og Asker Fotball.

- Jeg er veldig happy for å komme hit, sier Fuhre til Askerfotball.no.

Hva kan Asker-publikummet forvente av deg?

- Jeg er en pasningspiller som kan bekle flere posisjoner på midten. Forhåpentligvis kan jeg bidra med både målgivende, men også scoringer, sier Askers nyeste signering.

Fuhre, som de siste to sesongene har spilt i svensk fotball, ser frem til å komme hjem igjen.

- Det var totalpakka nå som gjorde at jeg valgte Asker. Jeg hadde mulighet til å bli i Sverige, men det var samtidig fint for meg og min familie å kunne flytte tilbake til Drammen. Samtidig så likte jeg ambisjonene til klubben og ikke minst virker treneren å være dyktig, så dette var full klaff på alle punkter.

Asker-trener Kevin Nicol er også meget godt fornøyd med signeringen av midtbanespilleren på lille julaften.

- Jeg tror dette kommer til å bli en meget god signering for oss. Vi får en spiller som har spilt på høyt nivå over flere sesonger. Han har også tekniske ferdigheter som vil passe vår spillestil godt. Samtidig er han anvendelig, og han kan brukes i flere posisjoner på midtbanen. I den alderen han er nå, og med den erfaringen, vil han tilføre både kvalitet og ikke minst erfaring inn i gruppa, sier Kevin Nicol på telefon fra Skottland.

Vi ønsker Lars velkommen til Asker Fotball og vi gleder oss til å se han i Asker-drakten på nyåret!
 

Har du ikke kjøpt sesongkort ennå? Her kan du skaffe deg neste sesongs sesongkort på Føyka: https://askerfotball.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9412616

 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift