Ny keeper klar for Asker

- Han vil bli et bra tilskudd til laget

Lars Larsson Jendal signerte i formiddag en kontrakt som gjør han til Asker-spiller ut 2019-sesongen. Den nitten år gamle målvakten kommer på utlån fra Ham Kam. I fjor var keeperen utleid til Nybergsund, og målvakten høstet gode skussmål, til tross for at laget fra Trysil ikke klarte å beholde plassen i Postnordligaen. 

- Lars er en ung, sulten keeper som har gått Ham-Kam-skolen, forklarer Kammas keepertrener Rolf Høgmo til Askerfotball.no. 

Hva kan vi forvente oss av Lars på banen? 

- Lars er en ambisiøs keeper som har potensial til å nå langt. Han har god rekkevidde, er god på både strek og i feltet, og han tok store steg i fjor da han var på utlån til Nybergsund, forteller Ham Kams keepertrener. 

- Jeg er veldig glad for at han havnet i Asker, som er en flott klubb, og jeg har stor tro på at dere vil få inn en spiller som vil bli et solid tilskudd til klubben, sier Høgmo. 

Hovepersonen selv er også glad for å ha skrevet under for Asker. 

- Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben og Kevin som trener, og jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver her i Asker, uttalte Larsson Jendal da kontrakten var undertegnet. 
 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift