Vi ønsker ny samarbeidspartner velkommen til Asker Fotball

Møller Bil Asker og Bærum ny Gullpartner

Asker Fotball er både stolt og glad for at Møller Bil nå har inngått en 2-årig samarbeidsavtale med oss.

Møller Bil Asker og Bærum går inn som Gullsponsor og blir dermed en viktig samarbeidspartner for å bli med oss på et videre løft for klubben.


Møller Bil Asker og Bærum er også veldig opptatt av å ta et samfunnsansvar og noe av midlene vil bli brukt på vårt fantastiske lag, Asker United.


Møller Bil Møller Bil Asker og Bærum vil pryde draktene på skuldrene, på alle våre lag.

Hva betyr avtalen for dere i Møller?


- Vi ser verdien i hele gruppa. I tillegg har Asker ambisjoner om å løfte et herrelag ett eller to nivåer opp, og det synes vi er spennende, sier daglig leder i Møller Asker og Bærum, Roger Hansen til Askerfotball.no

Hansen trekker også frem klubbens samfunnsprosjekter som en av grunnene til at de valgte å gå inn på denne avtalen.

- Asker satser også på United og Gatelag, og det trigger oss i Møller. Vi er opptatt av å bidra til å ta et samfunnsansvar, samtidig som vi ønsker å være med der det skjer. Asker Fotball er en aktør vi ser frem til å samarbeide med, nettopp på grunn av klubbens ønske om å vokse, den prosessen vil vi være med på.

Er du på jakt etter et uslåelig tilbud på spennende modeller fra vår samarbeidspartner så ta kontakt for en hyggelig bilprat med:

Tore Strøm,                Mob:   91196956       Mail: Tore.Strom@moller.no

Roger Hansen            Mob:   90751223       Mail:  roger.hansen@moller.no

 

- De byr på fantastisk service og det er veldig dyktige mennesker som legger mye tid og sjel i sitt arbeid. Og desto viktigere, du som kunde får super service. Vi er veldig glade for å ha med Møller Asker og Bærum på laget, sier daglig leder i Asker Fotball, Rune Klemetsdal.

 

Medlemsfordeler for medlemmer av Asker Fotball: 

Medlemmer får ved kjøp/leasing av ny bil, deler og tilbehør følgende avslag på veiledende pris. Ved kjøp av ny bil gis det 6% avslag på veiledende pris. Har MBA kampanjepris eller kjøpt rentekampanje, regnes dette opp mot 6%. På el.biler gjelder følgende: På e.up og e.golf gis 6% avslag. På fremtidige biler hvor margin eller prisstruktur ikke er fastlagt så gjelder ingen avslag før det lages egne avtaler på dette. På bruktbil vil det bli gitt et fordelaktig kjøp, her må daglig leder for MAB involveres hver gang.
 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift