Ny offensiv forsterkning klar for Asker

- En smart offensiv spiller

Julius Friberg Skaug (20) er klar for Asker etter å ha trent med klubben de siste ukene. Skaug har vært Follo-spiller gjennom hele sin karriere, men skifter nå ut den lyseblå og hvitstripede trøyen med sorte og hvite striper.

- Det føles veldig godt å signere for Asker. Jeg har trent med laget siden før jul, og fått et kjempegodt inntrykk av medspillere og trenere, sier Skaug til Askerfotball.no.

Tjueåringen fra Drøbak, som kombinerer fotballkarrieren med jusstudier i Oslo, har skrevet under en toårskontrakt med Asker Fotball. Skaug er en offensiv spiller som kan brukes på begge kanter og i en tierrolle.

- Som spiller er jeg nok en kreativ og litt uforutsigbar spiller som liker å skape sjanser for lagkameratene mine, sier Skaug.

- I Julius har vi fått en veldig smart offensiv spiller. Han kan bekle tierrollen eller på kant.  Julius har solid erfaring med førstelagsfotball til tross for at han bare er tjue. Dessuten har vi fått en spiller som er meget opptatt av egen utvikling, og hvordan han stadig kan bli bedre. Det skader vel heller ikke at gutten er jusstudent på si, sier Kevin Nicol til klubbens hjemmeside. 

Vi ønsker Julius velkommen til Asker Fotball! 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift