Her er Asker Fotballs nye dommerkvartett

- Det er viktig å ha et dommermiljø i klubben der man kan utveksle erfaringer og dra nytte av hverandres kompetanse.

Asker Fotball er en klubb i vekst - og også på dommersiden skjer det spennende ting om dagen. I regi av klubbens dommeransvarlig Pål Waagsbø, vil nå fire dommere, inkludert Waagsbø selv, representere Asker Fotball med fløyte og kortstokk på baner rundt om i kretsen den kommende sesongen. 

- Etter noen år med fokus på rollen som småbarnspappa, kontaktet jeg Asker Fotball og hørte om det var behov for å bruke meg som dommer igjen. Da spurte daglig leder Rune Klemetsdal meg om jeg ville være med å bygge opp et litt mer aktivt dommermiljø i klubben igjen, forteller Waagsbø. 

Klubbens nye dommeransvarlige, trekker også frem fordeler ved å ha egne klubbdommere tilgjengelig på Fotballhuset. 

- Det er viktig å ha et godt dommermiljø i en klubb der man kan utveksle erfaringer og utvikle kompetanse. Jeg tror også at dommerne i Asker Fotball kan bidra med noe til andre grupper i klubben også. Vi har kunnskaper om reglementet og fokusområdene til NFF, men vi kan også bidra med forståelse til hvorfor dommerne tar de beslutningene de gjør, sier Waagsbø, som ser frem til å trekke på seg dommertrøyen igjen den kommende sesongen. 

De øvrige dommerne som skal representere Asker Fotball er: Eivind Paaske (bak til venstre), Martin Moldekleiv (bak høyre), Abdulqader Karimi (foran venstre) og Waagsbø selv foran til høyre. 

- Som fotballklubb er det viktig med en god dommerstand, samt at det er en fin mulighet for de med interesse for å kunne satse som dommer gjennom vår klubb, sier daglig leder Rune Klemetsdal til klubbens nettside. 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift