- Its early days for us

Kevin Nicol hadde likevel flere positive ting å trekke frem etter tirsdagens treningskamp

Etter en flott treningsleir i Salou forrige uke, var det duket for sesongens andre treningskamp for Askers a-lag tirsdag ettermiddag. Motstander var hardtsatsende Hønefoss BK, som rykket ned fra PostNord-ligaen forrige sesong. 

Etter en målløs og sjansefattig første omgang, var det to langt kvikkere lag som entret Føykas grønne kunstgress til andre omgang, tirsdag ettermiddag. 

Og det var gjestene fra Ringerike som fikk nettkjenning først - med 51.minutter spilt på stadionuret. Sekunder senere er Julius Skaug nære en utlikning, men avslutningen går via stolpen og ut. 

Hjemmelaget, som slet med å skape noe i første omgang, fremstod langt kvikkere i andre omgang, og flere ganger ble det skapt farligheter på begge kanter. 

Etter 66.minutter spilt - ble de drøyt førti tilskuerne vitne til kampens store høydepunkt, da vertskapet parerer vakkert nedover venstre kant. Innlegget finner til slutt Roman Fazi, som iskaldt setter ballen i mål bak tidligere Asker-keeper Andreas Vedeler. 

Fem minutter senere pådrar Aaron Lee Jones sitt andre gule kort for dagen, og Asker må avslutte kampen med ti mann. 

Minuttet før kampslutt er den lynrappe syttenåringen Erik Nikolaisen farlig frempå med et nydelig raid nedover høyrekanten. Ballen havner inn i boksen - og avsluttes etter hvert i tverrliggeren. En enorm sjanse til å snu kampen - men det ender 1-1 på Føyka i ettermiddag. 

- Det var en dårlig første omgang av oss, men vi må også gi honnør til Hønefoss som var gode til å stå høyt de første førtifem, oppsummerer Kevin Nicol etter kampslutt. 

- Vi må gi kreditt til Hønefoss. De var gode, og fortjente helt klart å ta ledelsen, sier Nicol. 

Av positive ting - trekker skotten frem enkeltspillere som viser stigende form i Asker-trøya. 

- Julius var kvikk i dag, og han var nære å score for oss. Det er også godt å se at de andre nye gutta begynner å finne seg til rette her, sier Kevin, som minner om at det fortsatt er en stund igjen til seriestart. 

- Its early days ennå, og vi kommer helt garantert til å bli bedre. Allerede neste kamp, kommer jeg til å la flere av gutta få en hel nittiminutter, avslutter Nicol. 

Asker-Hønefoss: 1-1 (0-0)

Føyka: 40 tilskuere

Askers lag: Jendal, Nikolaisen, Jones, Madsen, Westerlund, Strangstad, Fuhre, Fazi, Fallås Dahl, Prøvespiller, Skaug

Benken: Prøvespiller, Isegran, Hedstrøm, Nese, Grimstad, Solberg, Strindø 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift