Ny sisteskanse har signert

- En keeper med et stort potensial

Thomas Johannessen (19) signerte torsdag en toårskontrakt med Asker Fotball. Målvakten melder overgang fra Mjøndalen hvor han har spilt ungdoms og seniorfotball de siste sesongene. 

- Thomas er en ung keeper med et stort potensial. Han har en fantastisk holdning på trening og han er full av selvtillitt, sier hovedtrener Kevin Nicol, som trekker frem den unge keeperens kvaliteter med føttene som en av hans hovedstyrker: 

- I Thomas får vi en keeper som er solid med ballen i beina, samtidig som han er en meget sterk skuddstopper. Jeg håper han vil fortsette den gode utviklingen med Magnus Bredal (keepertrener red.anm) og at han vil danne et sterkt keeperteam med Lars Jendal denne sesongen. 

- Vi har nå to unge keepere med strålende holdninger og et ønske om å spille på det høyeste nivået, sier Nicol. 

Nittenåringen selv er glad for at kontrakten med Asker er i boks. 

- Jeg er veldig glad og positiv for at denne overgangen er i boks. Gutta på laget har tatt meg i mot med åpne armer, og jeg har stor tro på dette, sier Johannessen til Askerfotball.no. 

- Asker er en klubb jeg har fulgt med på over lengre tid, de liker å satse på unge spillere, det var også derfor jeg valgte å komme hit, sier keeperen. 

Vi ønsker Thomas velkommen til Asker Fotball! 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift