- Ingen unnskyldninger

Asker-tap mot ti mann sterke Frigg

Kevin Nicol marsjerte rett i garderoben i Vallhall etter lørdagens treningskamp mot Frigg, som endte med 2-3-tap for Asker, etter at Oslo-laget snudde kampen med ti mann i sluttminuttene.

For selv om det åpnet bra for Askers del, med høyt press og en scoring etter ti minutter signert Eivind Fallås Dahl, var det Frigg som presset på gjennom store deler av første omgang. Etter tjue minutter utliknet også dagens motstander – et resultat som stod seg til pause.

Andre omgang startet friskt for vår del med flere nesten-muligheter. Nærmest var Rasmus Isegran, som på lekkert vis, ble spilt frem av Aaron Lee Jones. Dessverre stod Friggs keeper i veien.

Så: Timen er passert i Vallhall – Frigg roter det til i egne rekker og Asker-veteran Stian Solberg snapper opp ballen. Sender videre til Julius Skaug, som måker inn 2-1.

Nevnte Skaug, den tidligere Follo-spilleren, skaper for øvrig rot hos medieansvarlig i Asker Fotball, som på Twitter melder at Asker har tatt ledelsen over Follo. Bra vi kun er i mars, både for spillere og medieavdeling.

Kvarteret før slutt blir Frigg redusert til ti mann når deres høyreback får sitt andre gule for dagen.

Åtti minutter er spilt når mossingen Sivert Strangstad får muligheten til å punktere kampen – men igjen er vi ikke skarpe nok foran mål.

I det kampen er i ferd med å ebbe ut med 2-1-seier, får Frigg frispark like utenfor vår sekstenmeter. Et prosjektil, som like godt klistrer seg opp i vinkelen bak en sjanseløs Lars Jendal, og vips, så er det 2-2 i Vallhall.

Og ikke nok med det. Frigg kriger jammen inn 3-2 i det vi bikker nitti minutter. En imponerende opphenting med ti mann. Og en desto mer skuffende innsats fra vår side.

- Vi ser at vi blir for unge og urutinerte i dag. Vi møter erfarne spillere, i tillegg mangler vi spillere selv. Når det er sagt, så må vi gi honnør til Frigg som kriger inn seieren. Vi burde avgjort kampen til vår fordel, men i stedet rotet vi det bort. Det er tydelig at dette kun er vår tredje treningskamp, sier en frustrert Asker-trener etter kampslutt.

Nicol er også åpen på at han må bruke spillere i posisjoner de egentlig ikke er vant med, da troppen fortsatt ikke er komplett.

- Vi har vært sent ute med å hente spillere i år, noe som gjør at flere må spille i posisjoner de ikke er vant med. Det blir også vanskelig å bygge gode relasjoner når spillere må spille ut av posisjon.

- Når det er sagt, er det ingen unnskyldninger for å tape her.

Frigg-Asker: 3-2 (1-1)

Vallhall: 30 tilskuere

Mål: 0-1 Fallås Dahl (10.), 1-1 (20.), 1-2 (Skaug 62.), 2-2 (87.), 3-2 (90.)

Askers lag: Jendal, Isegran, Jones, Madsen, Grimstad, Solberg, Strangstad, Skaug, Stangnes (Prøvespiller), Fallås Dahl, Fazi. 

Benken: Johannesen, Nikolaisen, Hedstrøm, Nese, Westerlund, Svensson, Furebotn (Samtlige utespillere på benken ble byttet inn i andre omgang) 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift