Markerte Norway Cup-seier 38 år etter

- Fotballen sveiser oss sammen for livet

Fredag 3.mars var Askers guttelag anno 1981 samlet for å markere Norway Cup-trofeet de hentet hjem til Føyka - 38 år etter bragden. 


Før - og nå: Heltene fra 1981 var fredag atter en gang samlet for å minnes Norway Cup-bragden for 38 år siden. Bak fra Venstre: Stig Arne Gjellestad, Anders Nordstad, Jan Lillekroken, Bjørn Tollerud, Anders Johansen og Svein Aalrust. Foran fra Venstre: Ole Terje Søbye, Bjørn Dølvik, Bengt Olav Lund og Bjørn-Erik Bjørnstad


Bård Bjølgerud, Morten Gimle, Anders Bjerke, Jan Ketil Ødegård, Ørjan Lie var ikke til stede da bildet ble tatt. 

Tom Eriksen og Thorbjørn Hansen har dessverre gått bort. Det har også Svein Tjelle (trener) og Thor Hansen (oppmann) gjort. 

Bjørn-Erik Bjørnstad oppsummerer kvelden slik: 

Kvelden var helt som den skal være og beviser at fotballen er en idrett som sveiser mennesker sammen, uansett hvor du kommer fra, hvem du er og blir senere i livet. I en slik gjeng er du alltid den du var for alle de andre – EN GOD KOMPIS OG VENN SOM KJEMPET MOT DE SAMME MÅL.

VI ønsker A-laget lykke til i kommende sesong og håper på like mange seire som det vi hadde.

Med alle spilte kamper denne sesongen så spilte vi 82 kamper UTEN tap, iflg kilder. Vi hadde riktignok et tap på straffekonk i Ligo Cup og noen uavgjorte i serien.

Alle treningskampene tapte vi – første seriekamp mot Lyn på Føyka grusen ble uavgjort men etter det så vi oss aldri tilbake!

Norway Cup seieren ble en spesiell opplevelse for oss, naturlig nok.

Det ble mye prat om garderobekultur og hva den betyr for samhold og gode relasjoner.

I tillegg til trenere og oppmenn dette året, var vi alle enige om at Bjørn Hagene (trener i Asker fra 1976 og mange år fremover) hadde en spesiell betydning i utviklingen av talentfulle spillere og gode lag, både før og etter denne sesongen.

Dette må gjentas en dag! 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift