Duo klar for Asker på overgangsvinduets siste dag

- To spillere med gode referanser

Mandag ettermiddag ble den offensive kant og angrepsspilleren Fitim Kastrati (24) og midtstopperen Anders Johan "AJ" Johansen (19) klar for Asker Fotball.
Sportslig leder i Asker, Rolf-Magne Walstad, beskriver forsvarspilleren slik:

- Anders var borte store deler av fjorårssesongen med en alvorlig korsbåndskade. Han har vært opptatt av å finne seg en klubb hvor han kan kick-starte karrieren sin igjen, og da falt valget på Asker, forklarer Walstad.

Hovedtrener Kevin Nicol er også glad for å kunne forsterke laget ytterligere, med drøyt to uker igjen til seriestart på Føyka.

- "AJ" er en ung spiller som har hatt en god fremtid foran seg i Stabæk. Dessverre ble oppholdet preget av en alvorlig skade, men han er en godt trent spiller med gode referanser, og jeg ble meget imponert over hva jeg så av han under treningskampen mot Hønefoss tidligere i vår, forteller Kevin Nicol.

- Samtidig er det viktig å påpeke at han passer godt inn i en allerede ung og sulten tropp, samt at han på sikt vil kunne utfordre Aaron og Kim om en midtstopperplass. Det vil garantert bli spilletid i år, til det er han mer enn god nok, sier Nicol.


Sulten: Anders "AJ" Johansen ser frem til å utfordre de mer etablerte spillerne i troppen om en startplass.

- Det føles veldig bra å kunne signere for Asker, sier Anders Johansen til Askerfotball.no.

Den unge midtstopperen er klar til å utfordre våre mer etablerte stoppere om en plass i startoppstillingen utover sesongen.

- Jeg konkurrerer med to etablerte spillere, men jeg ser veldig frem til å kunne utfordre de om en startplass, sier den tidligere Stabæk-stopperen.

Nittenåringen beskriver seg selv som en tøff stopper, som liker å spille langs bakken:

- Jeg er en tøff stopper som liker å spille meg ut langs bakken. Som spiller liker jeg å "trøkke" til duellene, og jeg trives veldig godt i en lederrolle på banen, sier nittenåringen.


Vinnerskalle: Fitim Kastrati gleder seg til å bidra med målpoeng og vinnervilje denne sesongen.

Spiller nummer to inn på Føyka i dag er den offensive kant og angrepsspilleren Fitim Kastrati (24). Kastrati, som har trent med Asker de siste ukene, tar med seg masse erfaring fra spill i klubber som Vålerenga, Hønefoss, Bryne, Grorud og sist Gefle IF i Sverige.

- Fitim er en meget spennende offensiv spiller som har vist solid nivå over flere sesonger. Han leverte godt for oss i treningskampen mot Oppsal tidligere i år, og vil tilføre oss noe ekstra offensivt vi har lett etter en god stund, forklarer Asker-trener Kevin Nicol.

Kastrati selv er meget fornøyd med å signere for Asker Fotball.

- Dette blir bra, jeg gleder meg veldig til å bli en del av dette laget, sier Kastrati til klubbens nettside mandag ettermiddag.

- Jeg ser frem til å komme til et lag som spiller god fotball og forhåpentligvis vil vinne mange kamper i år.

Kastrati beskriver seg selv som en teknisk spiller og en stor vinnerskalle på banen.

- Jeg er en kreativ og teknisk spiller som forhåpentligvis vi bidra med mange målpoeng denne sesongen, i tillegg til at jeg har en enorm vinnervilje, avslutter Askers nyeste offensive tilskudd.

Begge spillerne har signert en kontrakt som gjelder ut 2019-sesongen.

Vi ønsker Anders og Fitim velkommen til Føyka og Asker Fotball!Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift