Nicol: -Vi må være klare fra start

Siste nytt før avspark søndag finner du i denne saken

Etter en lang vinter er endelig sesongen i gang igjen i ettermiddag når Kjelsås gjester Føyka, forhåpentligvis med et solid oppmøte av Asker-tilhengere.

Askers tropp har vært gjennom store forandringer siden fjorårssesongen, og nå tror sjefen sjøl, Kevin Nicol, at gutta er "laddat" før avspark klokken 16.00 i dag.

- Jeg er fornøyd med troppen vår nå. Vi har vært gjennom mange endringer siden i fjor - og vi har nå en tropp bestående av mange sultne unggutter, samt rutinerte spillere som vil bli nyttige for oss i år, sier Nicol til Askerfotball.no.

Hva er den største forskjellen på fjorårets tropp kontra i år?

-
Som alle vet så har vi vært gjennom store endringer i troppen. Vi har også mistet noen viktige spillere, men samtidig så føler jeg de har blitt erstattet på en god måte. Vi har kanskje litt mindre erfaring, men desto mer pågangsmot, sier skotten, som er inne i sin femte sesong som hovedtrener for Asker Fotball.

- Det viktigste nå er at vi er på fra start i dag. Vi kjenner dagens motstander godt, har møtt de tidligere i vinter (3-1-seier på Føyka red.anm), så nå gjenstår det bare å ta det ut på banen også.


Klare til seriestart: Kevin Nicol og a-lagstroppen på en av treningene like før seriestart.


Her er årets kaptein-duo

Når det kommer til årets kaptein og visekaptein, har valget falt på Aaron Lee Jones og Lars Fuhre. Nicol begrunner valget slik:

- Det var et naturlig valg at Aaron, som en av lagets eldste og mest rutinerte, skulle få kapteinsbindet. Han var også visekaptein i fjor. Lars Fuhre tar også med seg masse rutine inn i garderoben, han snakker bra med gruppa, og setter et godt eksempel både på trening og i kamp, sier Nicol.


-En ære: Aaron Lee Jones og Lars Fuhre er årets kaptein-duo for Asker. - En ære, sier Jones.

- Det er selvsagt en stor ære for meg å få den tilliten det er å være kaptein for denne klubben. Til tross for at jeg ikke har vært her så lenge, har jeg bygget opp et solid bånd til folkene i denne klubben, og jeg håper at vi som lag, og jeg som kaptein, kan levere varene i år, og gjøre publikum og støttespillere stolte, sier Aaron Lee Jones.

- Samtidig vil jeg også takke Kevin for tilliten. Vi har et godt forhold, og jeg er takknemlig for at han gir meg dette ansvaret.

Nytt magasin

Har du fått med deg at PostNord-ligaen i år har kommet ut med et eget magasin hvor de tar for seg begge avdelingene ned til minste detalj?

Kort ned ventetiden til avspark med en solid gjennomgang av begge avdelinger:

NB: Avdeling 2 kommer ca. halvveis ut i sendingen, og Askers innslag kommer helt mot slutten.Da gjenstår det bare å ønske alle supportere, støttespillere, lagledere, frivillige, samarbeidspartnere og alle med hjertet i Asker Fotball velkommen til en ny sesong. Spre deg glade budskap. Ta med hele familien på kamp når sesongen sparkes i gang klokken 16.00 i dag!Fått med deg de andre sakene vi har laget før seriestart?Her kan du lese om Dag Sundby som går inn i sin 26 sesong som lagleder på a-laget: https://askerfotball.no/portal/arego/club/380/news/9418727Du kan også lese hva vår nyansatte sportslige leder tenker om årets seriestart: https://askerfotball.no/portal/arego/club/380/news/9418590
#merennenfotballklubb


Preppet: Garderoben på Føyka er klar til å ta i mot årets tropp til seriestart søndag. Foto: Espen Foss


Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift