Asker-gutt returnerer til Føyka på lån

- Jeg er strålende fornøyd med å hente tilbake en spiller av hans kvalitet

Even Bydal (21) signerte i dag en utlånsavtale med Asker Fotball som strekker seg frem til 1.september 2019, med opsjon på forlengelse ut sesongen.

Bydal, som signerte for Kongsvinger i januar 2018, vender snuten hjemover grunnet mindre spilletid i OBOS-ligaen den siste tiden.

Midtbanespilleren ønsker heller å utvikle seg videre i kjente omgivelser på Føyka hvor han kjenner både Kevin og flere av gutta godt.

Avtalen lar seg gjennomføre som følge av den nye «Nasjonale utlånsordningen for profesjonelle spillere mellom 18-22 år», noe som samtidig betyr at KIL også kan hente Bydal tilbake til Gjemselund under låneoppholdet her i Asker.

- Jeg er strålende fornøyd med å styrke den sentrale midtbanen med en spiller som kjenner vår spillestil og verdiene til denne klubben, sier Kevin Nicol til Askerfotball.no

Skotten er sikker på at vi også får tilbake en bedre spiller enn hva som forlot Asker i 2018.

- Even kommer tilbake som en bedre fotballspiller, i tillegg vil han bevise at han er god nok, så jeg gleder meg veldig til å få han i gang igjen her, og spesielt etter å ha pratet med han selv, for jeg vet han er motivert for dette, sier Nicol, som er godt fornøyd med balansen han har i troppen nå.

- Troppen begynner nå virkelig å ta form, og det til rett tid, for vi har mange tøffe kamper i vente de neste ukene, og med tre signeringer inn på kort tid, betyr dette at vi får hevet kvaliteten på treningene våre betraktelig.

Sportslig leder Rolf-Magne Walstad er også fornøyd med signeringen av Bydal.
- Vi gleder oss til å få med Even i jakten på årets første trepoenger på Føyka lørdag kl. 16.00 mot lederlaget i avdelingen Odd 2, sier Walstad.


Comeback: Even Bydal er nå klar for comeback i Asker-drakten.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift