- Det eneste denne kampen manglet var mål

Asker delte poengene mot Grorud lørdag ettermiddag

Sjanser, trøkk, vilje og knalltøffe dueller var stikkordene da Asker og Grorud delte poengene på Føyka lørdag ettermiddag. For det eneste lagene ikke klarte, var å sette ballen i mål, men det var ingenting å si på underholdningen for det.

Og det var hjemmelaget som tok initiativet i matchen og viste seg som det beste laget i første omgang. Flere gode sjanser ble produsert, og det var Stian Solberg, som med sin halvvolley i stolpen, samt Fitim Kastratis forsøk fra like utenfor sekstemeteren, like over, som var det største mulighetene de første førtifem.

Sekunder etter pause var Kastrati farlig frempå igjen, men denne gangen stod Groruds keeper i veien. En time tok det før gjestene fra Groruddalen fikk sin første ordentlige sjanse i kampen. Og da Faysal Mohamed Ahmed ble byttet inn for gultrøyene etter 67.minutter spilt, ble det virkelig fart i gjestenes angrep.

Den siste tredjedelen av matchen bar preg av to lag som begge ønsket å hale i land de tre poengene.

Med ca tolv minutter igjen på klokka, er vi veldig heldige som ikke slipper inn - en ferdigscoret avslutning settes i metallet, og vi får ryddet unna.

Askers største sjanse i andre omgang kom like etter, da Even Bydal sendte Grorud-keeper Emil Ødegaard ut i full strekk.Nære: Emil Ødegaard avverger Even Bydals forsøk på mesterlig vis.

Klokka tikket fort for begge lag, og dermed endte det 0-0 på Føyka lørdag ettermiddag.

Asker-trener Kevin Nicol hadde følgende å si etter kampen:

- Det var en god fotballkamp mellom to gode lag. Jeg synes vi var veldig gode i første omgang, og hadde vi vært litt mer presise, hadde vi også scoret. I andre omgang kommer Grorud bedre med, men samtidig får vi mer rom vi burde ha utnyttet mer.

Til tross for at Asker gikk av banen uten scoring, er skotten på langt nær skuffet over det han så.

- Folk vil sikkert mene at vi burde ha scoret i dag, men de som kan fotball, vet at det vil løsne. Både Fitim, Eivind og Julius jobbet knallbra i dag, og jeg vet det vil løsne.

- Det eneste denne kampen manglet var en scoring, for kvaliteten er der, det er det ingen som helst tvil om, sier Nicol.


Engasjert: Kevin Nicol som vanlig engasjert på Askers sidelinje.

Asker-Grorud: 0-0

Føyka: 348 tilskuere

Gule kort: Fallås Dahl, Isegran, Fuhre

Askers lag: Jendal, Isegran, Westerlund, Jones, Madsen, Fuhre, Fazi, Bydal, Solberg (66 min - Skaug), Kastrati (76 min - Grimstad), Fallås Dahl


Benken: Kvarme, Grimstad, Svensson, Nikolaisen, Skaug

PS: Vi gratulerer for øvrig G16 som klarte det a-laget ikke klarte, nemlig å score på Grorud i dag. 5-0-seier på Risenga er imponerende!

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift