Madsen og Bredal analyserer den kommende fotballuken på Føyka

- Det blir den tøffeste kampen vi har spilt i år

Vi legger nasjonaldagen bak oss, og ser frem mot en meget spennende fotballuke her på Føyka. Først ut er a-lagets meget tøffe bortekamp mot Sotra, allerede dagen etter nasjonaldagen, og når du leser denne saken, er gutta allerede godt på vei mot Bergen og øyriket Sotra.

Asker Fotball Media tok derfor en prat med sentrale Asker-aktører om status så langt, og den kommende uken, som inneholder både bortekamp, cupkamper og et saftig lokaloppgjør som avslutter uken, forhåpentligvis med gode resultater over hele fjøla.

Hvordan skal vi oppsummere sesongen så langt, Kim Andrè?

- Jeg synes vi spiller ganske bra, men vi sliter med å få uttelling foran kassa. Vi tar selvsagt med oss at vi har holdt nullen i flere kamper, og at strukturen i laget er god, men vi har foreløpig manglet litt på den siste biten foran mål, sier spillende assistent Kim Andrè Madsen.

Og hva tenker du om dagens kamp mot Sotra?

- Sotra spiller litt annerledes enn de andre lagene i serien, men vi reiser over dit for å sikre oss årets første borteseier, det skal det ikke være noen som helst tvil om.

Og etter lørdagens kamp mot Sotra, venter Obos-ligalaget KFUM i cupens 2.runde hjemme på Føyka førstkommende onsdag 18.00. En kamp Madsen har stor tro på at vi skal få noe ut av.

- Det blir nok den tøffeste kampen vi har spilt i år, men cup er cup, vi har hjemmebane, og det har definitivt skjedd større undere før, sier Madsen, som refererer til Askers seier i cupen over Strømsgodset i 2013, hvor vår nåværende spillende trener stod på andre banehalvdelen, og fikk kjenne på hvor tøft det kan være å komme til Føyka.

Ett døgn senere fortsetter cupfesten på Føyka når juniorlaget ønsker Vålerengas unge og håpefulle velkommen til kamp. Keepertrener på a-laget og juniorlagets hovedtrener Rolf Magnus Bredal har følgende tanker om det oppgjøret.

- Det er kanskje den tøffeste trekningen vi kunne fått, men definitivt også den morsomste. Vi har gode muligheter til å skape trøbbel for de, og jeg frykter heller ikke motstanden vi møter på torsdag, sier Bredal.


Roffe: Rolf Magnus Bredal til venstre i bildet har god tro på at juniorlaget kan tukte Vålerenga førstkommende torsdag.

Lokaloppgjør

Lørdag om en uke er det duket for årets første lokaloppgjør mot de gule og sorte fra Kadettangen når Jan Derek Sørensens menn gjester Føyka.

- Som Asker-spiller vil en selvsagt knuse Bærum, sier Kim Andrè Madsen, som kommende lørdag spiller sitt første lokaloppgjør i Asker-drakten mot de gulkledde fra Bærum.

- De kommer jo fra rett borti "høgget" her, så vi får håpe på masse tilskuere, masse trøkk på banen og en ny trepoenger i den kampen, sier Madsen, som synes Bærum har overrasket positivt så langt i år.

- Basert på det de viste i treningskampen mot oss tidligere i år, synes jeg de har overrasket positivt, avslutter Askers spillende assistent.

Disse kampene MÅ du få med deg til uken på Føyka!

Asker-KFUM - 22.mai 18.00 - 2.runde av NM

Asker-Vålerenga - 23.mai 19.45 - 2.runde av junior-NM

Asker-Bærum - 25.mai 16.00 - PostNord-ligaen runde 7

Det er selvsagt en rekke andre viktige og spennende kamper hos våre yngre lag den kommende uken. Full oversikt finner du til enhver tid på Asker Fotballs nettsider!

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift