Kastrati-dobbel sikret viktig trepoenger i hovedstaden

- Viktig å få med seg tre poeng her

KFUM ARENA (Askerfotball.no) Asker stod med èn seier på de første ni kampene i PostNord-ligaen avd.2 før lørdagens bortekamp mot Oppsal på KFUM Arena.

Etter nitti minutter i solsteiken på Ekeberg drar vi hjem med tre poeng, tre flotte mål og stigende moral inn mot vårsesongens siste kamp førstkommende lørdag mot Åsane i Bergen.

For det var forskjell på lagene på KFUMs hjemmebane lørdag ettermiddag. Og til tross for en rolig start på matchen, viste Asker utover i omgangen at de hadde lyst på samtlige poeng. Flere ganger ble hjemmelagets keeper testet den første halvtimen, men det var først etter 33.minutter at Fitim Kastrati, satte fart på venstresiden, før han elegant sendte ballen forbi Oppsals keeper til 1-0.

Det var også stillingen til pause.

Og Asker åpnet solid i andre omgang - med en lynrapp Rasmus Isegran - som med et fantastisk løp ned langs høyresiden snapper opp en ball, før han slår den førtifem grader inn foran mål. Der venter Lars Fuhre, som får en stor mulighet til å øke gjestenes ledelse. Dessverre var Oppsals keeper også med på notene på denne avslutningen.

Asker fortsatte å male på - mot et noe tamt hjemmelag. Som i første omgang, manglet det ikke på sjanser, men vi måtte skrive 71 minutter før neste mål skulle komme.

For: Rasmus Isegran blir dratt ned i sekstenmeteren - og dommeren peker på straffemerket.

Fitim Kastrati lister seg selvsikkert frem - straffen er iskald, og vi har doblet på Ekeberg.Jubel: Asker-gutta omfavner Fitim Kastrati etter at Kastrati har prikket inn 2-0-ledelsen lørdag ettermiddag.

Men, målet må ha tent de blåkledde - som kun minutter etterpå kommer på en av sine få visitter i dag - og plutselig har Oppsal redusert. 1-2. Kamp igjen. Skal det ryke nå?

Siste ti minuttene blir en krig - en krig Asker går seirende ut av. For med åtte minutter igjen, stiger Aaron Jones til værs på et frispark - og på bakre, får han æren av å heade inn Askers tredje for dagen.


På bakre: Aaron Jones feirer sin første scoring for Asker i seriespill.

- Det var på tide at jeg fikk en scoring for Asker i seriespill, sier Asker-kapteinen like etter kampslutt. Jeg synes vi fortjente seieren i dag, etter å ha spilt mange kamper hvor marginene ikke har vært helt på vår side.

Dagens tomålsscorer Fitim Kastrati var også godt fornøyd med både lagets og sin egen innsats.

- Dette var en meget viktig seier for laget, og det var ikke minst veldig deilig å få to mål i dag, selv om jeg skulle hatt tre, men jeg var helt skutt på slutten der, sier Kastrati til Askerfotball.no etter kampslutt.

PostNord-ligaen avd 2 - runde 10

Oppsal-Asker:
1-3 (0-1)

KFUM Arena: 110 tilskuere

Mål: 0-1 Fitim Kastrati (33.), 0-2 Kastrati (71.), 1-2 (74.), 1-3 Aaron Jones (82.)

Gule kort: Fazi, Jones

Askers lag: Jendal, Isegran, Madsen, Jones, Westerlund, Fuhre (Solberg 75.min), Fazi, Strangstad, Bydal, Skaug, Kastrati (Svensson 88.min)


Benken: Kvarme, Solberg, Grimstad, Svensson, Hammershaug, Skarholm


Deilig: Stemningen var meget god på KFUM Arena etter kampslutt.

Flere reaksjoner fra kampen finner du på vår Facebook-side: https://www.facebook.com/askerfotball/posts/10156920770483800?notif_id=1560614864737886¬if_t=page_post_reaction


DEILIG!

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift