Asker jakter ny trepoenger i Bergen før ferien

- Fire uker ferie er alt for lenge

Lørdag klokken 16.00 entrer Asker-gutta Myrdal Stadion til vårsesongens siste match. Etter kampen er det fire ukers spillefri, noe Asker-trener Kevin Nicol synes er alt for lenge.

- Helt ærlig så synes jeg fire uker spillefri er alt for lenge. Jeg vet det er tradisjon i Norge, men personlig så synes jeg ikke vi trenger det etter kun 10-11 kamper spilt av sesongen, sier skotten på vei til Flesland lørdag morgen. Nicol erkjenner dog at den kommende måneden kan bli verdifull i forhold til å preppe laget til en viktig høstsesong, som starter hjemme mot Mjølner 21.juli.

- Det betyr i det minste at vi får god tid på oss i sommer til å utvikle spillet vårt ytterligere, sier Nicol.

Dagens motstander Åsane, som rykket ned fra Obos-ligaen i fjor, har hatt en god start på sesongen, med seks seire, en uavgjort og tre tap, noe som innebærer at laget med de oransje draktene ligger på andreplass på tabellen, to poeng bak Grorud.

- Jeg tror det kommer til å bli en flott kamp i dag, med to lag med lik spillestil, og forhåpentligvis kan vi fortsette den gode formen vår, og samtidig gi Åsane solid motstand. Gutta virker selvsikre, og forrige ukes seier tok av litt vekt på skuldrene, sier Nicol til Askerfotball.no.

Kampen kan som vanlig følges via vår Twitter-kanal @askerfotball - eller via Direktesports stream - hvor du søker opp Asker Fotball.
I luften: Stian Solberg (ved vinduet), Julius Skaug og spillende assistenttrener Kim Andrè Madsen er klare for ny trepoenger i ettermiddag.

Foto: Magnus Bredal

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift