Gammel kjenning returnerer til Føyka

- Det er viktig for klubben å signere lokale spillere

Vegard Pedersen returnerer til Føyka etter endte studieopphold i Tyskland og Trondheim. Nå skal sisteskansen konkurrere om keeperplassen denne høsten, når serien sparkes i gang igjen førstkommende søndag hjemme mot Mjølner.

Pedersen har de siste sesongene voktet buret for Strindheim i Norsk-Tipping-ligaen, men som følge av endte studier i Trøndelag, returnerer nå Pedersen til Asker, hvor han er klar for å ta opp kampen om førstekeeperplassen med Lars Jendal.

- Vegard har hatt en strålende utvikling siden han forlot oss til fordel for studier i Trondheim, og erfaringen han har fått i Norsk-Tipping-ligaen har vært meget bra for han, forklarer Asker-trener Kevin Nicol.

Nicol beskriver vår nyeste signering som en strålende skuddstopper, med god tilstedeværelse, flotte holdninger, samtidig som skotten er glad for å tilføre troppen nok et lokalt innslag.

- Det er viktig for klubben at vi henter hjem lokale spillere, og det var derfor perfekt timing for begge parter å få hjem Vegard nå, sier Nicol.

Signeringen av Pedersen betyr at vi i løpet av to dager har hentet hjem to lokale spillere. Vår nye målvakt har spilt i Asker som junior, og mellom oppholdene i Trondheim, har han også holdt formen ved like i gamleklubben på Føyka.

- Det er gøy å være tilbake i moderklubben. Laget virker tent og fokusert, og jeg gleder meg til en spennende høstsesong, sier Pedersen til Askerfotball.no.

Keeperen har signert for halvannet år med Asker Fotball.

Les også: Max is back!

Og ikke minst - husk første hjemmekamp denne høsten, førstkommende søndag klokken 18.00 hjemme mot Mjølner. Vel møtt - og velkommen tilbake, Vegard!

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift