Ny sisteskanse klar for Asker

- Vi kunne ikke la sjansen gå fra oss

Thomas Lia (28) er tilbake i Asker Fotball. Lia, som har stått strålende så langt for Stjørdals-Blink, serielederen i PostNord-ligaen avd. 1, returnerer dermed til kjente trakter på en kontrakt som er gjeldene ut 2020-sesongen. Sisteskansen har valgt å flytte til Oslo, og da gikk det ikke lang tid før det sportslige apparatet i Asker Fotball var på telefonen.

- Det er godt å komme hjem igjen og møte alle de hyggelige folkene jeg kjenner fra tidligere. Jeg har stor tro på dette laget og det opplegget klubben har skissert, sier Lia til Askerfotball.no.

Signeringen gleder også hovedtrener Kevin Nicol.

- Thomas har vist klasse for Stjørdals-Blink så langt i år, hvor han har sluppet inn veldig få mål. Da vi hørte at han skulle flytte tilbake til Oslo, kunne vi ikke la denne sjansen gå fra oss, sier Nicol.

- Jeg mener personlig at Thomas har forbedret seg mye siden han var hos oss sist (2012-2015 red.anm), og som 28-åring, får vi inn en moden og voksen målvakt, som kan levere på et meget høyt nivå for oss, sier skotten.

Jendal returnerer

Signeringen av Lia betyr at Asker den siste uken har hentet inn to solide keepere. Sist torsdag ble også Vegard Pedersen hentet hjem Gammel kjenning returnerer til Føyka, og grunnen til at det skjer, er at Ham-Kam har valgt å benytte seg av muligheten til å hente tilbake Lars Jendal denne sommeren.

Thomas Johannessen er under opptrening etter operasjon, mens unggutten Olaus Kvarme har fått verdifull trening med a-laget denne våren.

Det gror dermed meget godt på keepersiden i Asker Fotball om dagen.

Lars Jendals siste kamp i Asker-drakten blir borte mot Elverum førstkommende søndag, vi vi slipper han av i Hamar på vei hjem til Asker etter kampen. Vi vil takke Lars for innsatsen i perioden som Asker-spiller, og ønske den tårnhøye sisteskansen alt godt tilbake på Briskeby.

Askers neste kamp er borte mot Elverum søndag 28.juli klokken 18.00.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift