- Et verdifullt avbrekk fra hverdagen som har betydning for mange

Suksessen fortsetter med Handelsbanken Brobyggercup

Tommel opp (bildet øverst): Sportslig leder Rolf Magne Walstad, Asker-ordfører Lene Conradi, Daglig leder Rune Klemetsdal, rådmann Lars Bjerke og cupgeneral Andrè Muri foran fredagens Handelsbanken Brobyggercup 2019


Føyka Stadion: (Askerfotball.no) Den syvende Handelsbanken Brobyggercup 2019 ble fredag formiddag gjennomført med et rekordstort publikum og deltakere fra ni forskjellige lag.


Generalen: Trener for Gatelaget, cupgeneral og leder for Asker Fotballs samfunnsprosjekter, Andrè Muri, sammen med Handelsbankens Kirsti Jensås (helt til høyre i bildet).

Dagen startet som vanlig med høytidelig velkomst og åpningstale fra Andrè Muri og Handelsbankens Kirsti Jensås.

- Dagens cup handler ikke om å vinne, men å bli sett og akseptert for den man er. En felles målsetning og det å skape en lagfølelse, sa Jensås i sin lille appell før dommerne blåste i gang fredagens turnering.

Og som vanlig ble det god stemning på Føykas kunstgress fredag formiddag med både ordfører, politi og kirken på plass. Alle med ett mål. Ha det moro i felleskap. Og det hadde vi så absolutt. For når alt kommer til alt, handler det om å knytte bånd og broer på tvers av lag, foreninger og instanser i kommunen. Og med et rekordstort publikum og deltakerliste, så gjorde vi nettopp det i dag.


Pep-talk: Team Asker Kommune legger taktikken før sin første kamp fredag morgen.


Team Føyka: Asker Fotball Admin. forbereder seg til kamp to for dagen mot Asker Kommune.

Sportslig ble det spennende helt til siste slutt. Med semifinalistene Politiet-Asker Fotball Admin. og Varmestua-Asker Gatelag, endte det til slutt med finale mellom Askers Gatelag og Asker Fotball Admin.

Og med knappest mulig margin, sikret Asker Fotball Admin. seg seieren etter en thriller mot et hardt kjempende Asker Gatelag.

Politiet sikret tredjeplassen under årets Handelsbanken Brobyggercup.


Ble på Føyka: Begge årets pokaler ble værende igjen på Føyka. Årets Brobyggere ble Askers Gatelag. Vinnerne ble Asker Fotball Admin.

Cupgeneral Andrè Muri var meget godt fornøyd med den syvende utgaven av Brobyggercupen.

- Jeg er glad for at folk stiller opp, hvor mange var vi egentlig i dag? Jeg har aldri sett så mange her som i dag, sier Muri til Askerfotball.no når han skal oppsummere dagens arrangement.

- Viktig arena

Den tidligere forsvarskjempen, som nå er ansvarlig for Asker Fotballs samfunnsprosjekt, er takknemlig for at så mange samarbeidspartnere og organisasjoner tar seg tid til å delta på et slikt viktig arrangement.

- At så mange tar seg tid til å delta på et slikt arrangement, sier jo litt. Det er viktig og ikke minst inspirerende for mange der ute å se folk de til daglig ser i helt andre settinger har det moro på banen. Her har vi ordføreren midt i valgkampen, vi har politiet som vi ser i helt andre settinger, alle er her for å ha det gøy sammen med oss, og det er vi glade for, sier Muri.

Hva betyr Brobyggercupen for Asker Fotball?

- Først og fremst må jeg gi kreditt til Brobyggercupens far, Rune Klemetsdal. Det var han som tok initiativet til dette, og jeg er bare takknemlig for at jeg har fått lov til å ta over ansvaret, fortsetter Muri.

- Samtidig tilbyr vi en arena hvor folk kan få et verdifullt avbrekk fra hverdagen som helt sikkert har betydning for mange, og det skal vi fortsette med, avslutter cupgeneralen.


Bra support: Asker Gatelag hadde soleklart flest supportere under fredagens arrangement.


Hendene i været: Daglig leder i Asker Fotball, Rune Klemetsdal, jubler for scoring til Asker Admin under kampen mot Asker Kommune. Klemetsdal er cupens gudfar og initiativtaker.


Samhold: Sterkt samhold etter fredagens turnering. En turnering hvor alle er vinnere og det viktigste er å skape gode minner på tvers av lag og organisasjoner.

Vi takker alle frivillige, lag og dommere som stilte opp og lagde en minneverdig fredag for alle deltakere under årets Handelsbanken Brobyggercup 2019.

En spesiell takk til Varmestua som sørget for suveren catering til alle deltakere etter cupen i dag. Det smakte!

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift