Pressemelding: Nicol gir seg i Asker Fotball

- En sterk fagmann

Kevin Andrew Nicol gir seg som trener for Askers a-lag etter inneværende sesong. Det bekrefter klubben og skotten selv torsdag ettermiddag.

Kevin Nicol spilte 2 sesonger for Asker, før han overtok hovedtreneransvaret foran 2015-sesongen da Asker spilte i 3.divisjon.

Opprykket til 2. divisjon ble sikret med god margin, mens den kanskje tøffeste sesongen fikk man i 2016 – da omleggingen av seriesystemet gjorde at man måtte være topp seks for å fortsette i den nye 2. divisjon.

- Kevin har i perioden som både spiller og trener vist en lojalitet og profesjonalitet som setter spor etter seg i klubben. Spesielt har han imponert oss i denne sesongen hvor rammebetingelsene har vært utfordrende. Vi vil takke Kevin for det han har betydd for klubben og ønsker han lykke til på veien i sin trenerkarriere, sier daglig leder Rune Klemetsdal til Askerfotball.no.

- Min to-årskontrakt gjelder ut november dette året og jeg tror både klubben og jeg kjenner på at fem år er lang tid, selv om jeg innrømmer at det er vemodig å gi seg når utviklingen til både nye og gamle spillere i dagens stall og lagets prestasjoner i sommer og høst har vært så bra, sier Nicol.

– Disse gutta gjør meg stolt, sier den sindige skotten.

-Ikke bare er vi et helt nytt lag, men vi er også i ferd med å bli et godt lag som kan slå alle i denne divisjonen, sier en smilende Nicol foran søndagens bortekamp mot Mjølner i Narvik.

Høstlaget Asker Fotball har i det siste vunnet mot topplagene Sotra (h), Kjelsås (b) og Åsane (h), og det er ingen hemmelighet at vi ser fram til de 5 siste kampene med mål om å fortsatt forbedre oss og å vinne kamper.

- Jeg har bare jobbet med Kevin siden i mars, men har rukket å bli kjent med en sterk fagmann, en meget engasjert og hardtarbeidende trener som bryr seg om gutta og laget på en forbilledlig måte. Jeg skjønner at Kevin har ambisjoner, og at klubbens styre og han er enige om å se framover – hver for seg, og vil blir overrasket om vi ikke ser skotten på sidelinja med en klubb minst på samme nivå som vårt neste sesong, sier sportslig leder Rolf-Magne Walstad.


Engasjert: Asker Fotball under Kevin Nicol har betydd et herlig engasjement på sidelinjen.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift