Kevin takket Føyka-publikumet av med sin syvende strake seier

- Fint å avslutte med seier på hjemmebane

Føyka Stadion: (Askerfotball.no) Kevin Andrew Nicol fikk en perfekt avslutning på hjemmebane lørdag ettermiddag da han takket av sin karriere som Asker-trener med 2-0-seier over Florø. To scoringer i første omgang fra Lars Fuhre og Julius Skaug var nok til å sikre Askers syvende strake seier i ligaen. Dessverre så var vi avhengige av andre resultater for å ha en mulighet til å knipe kvalifiseringsplassen, noe som ikke skjedde, hvilket betyr at alle teoretiske muligheter for kvalifisering til neste års Obos-liga nå er ute. Avtroppende Asker-trener Kevin Nicol er likevel stolt over mannskapet han ledet for siste gang på eget gress.

- Jeg synes vi var sterke defensivt, vi slipper ikke til et solid Florø-lag mye, samtidig som vi scorer to flotte mål. Det var fint å få avslutte på eget gress med en seier, og neste uke kommer helt sikkert til å bli emosjonell for meg. Jeg har vært i klubben lenge, men samtidig er jeg også klar for nye utfordringer nå, sier Nicol, som er stolt over lagets progresjon denne sesongen.

- Som både spiller og trener i denne klubben har jeg virkelig nytt det å være i miljøet i og rundt Føyka. Nå har vi alle tiders mulighet til å avslutte sesongen med åtte strake seire, og det er jeg stolt av. Gutta har hatt en fantastisk progresjon gjennom sesongen, og fundamentet for Asker er definitivt her, sier den sindige skotten etter siste hjemmekamp for sesongen.

PostNord-ligaen avd 2. runde 25

Asker-Florø: 2-0 (2-0)

Føyka Stadion: 300 tilskuere

Mål: 1-0 Lars Fuhre (19.), 2-0 Julius Skaug (35.)

Kort: Svensson, Strangstad (Gult)

Askers lag: Lia, Svensson, Madsen, Jones (K), Westerlund, Bydal, Fuhre, Strangstad, Solberg, Kastrati, Skaug

Benken:
Kvarme, Hammershaug (78.min for Fuhre), Hestad (62.min for Kastrati), Johansen, Hallgren, Sunde, Nikolaisen (72.min for Svensson)

Klappet inn: Kevin Nicol ble klappet inn til sin siste hjemmekamp med Asker. Nå gir skotten seg etter åtte år som spiller og trener i klubben.


Takk til Asker Blomsted ved daglig leder Palle for en fantastisk bukett som ble overrakt Kevin før kampstart lørdag.

PS: Juniorlaget kan sikre opprykk til Interkrets søndag klokken 18.30!

I morgen får du også vite hvem som vant MittValg!-prisen 2019.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift