Juniorlaget klare for Interkrets 2020

Les fyldig dekning av Interkrets-kvalifiseringen her!

Asker junior har gjennomført en meget god sesong og klart målsettingen om å vinne 1.divisjon i Oslo og de er dermed også kvalifisert til neste års Interkrets. Etter en meget solid seier på 6-0 i går kveld hjemme mot tredjeplasserte Sagene, ble opprykket endelig bestemt. Asker leder serien med 8 poeng med 101-24 i målforskjell når 1 kamp gjenstår. Asker er dermed suverene kretsmestere i Oslo og vinner av 1 divisjon.

Det har vært gjennomført mange gode treninger med høy intensitet i 2019 ledet av våre meget gode trenere Roffe og Lars. Igjennom en lang og til dels kaldt vinter med «mye vær» ble det spilt flere gode treningskamper mot gode lag. I all slags vær inkludert snøbyger som ga snødekkede baner.

I vårsesongen var Asker stort sett solide og vant greit mot blant annet våre naboer Bærum 2 og Holmen. Og da etter solid defensivt spill og effektivt angrepsspill hvor vi satte en stor andel av våre offensive muligheter i mål. Asker avsluttet vårsesongen meget bra med to seire på 8-0 og 6-1. Men vi hadde en periode i tidlig i juni hvor vi spilte etpar kamper uavgjort og faktisk tapte etpar kamper. Og da benyttet både Grorud og Kolbotn sjansen til å komme opp på siden av oss og utfordre oss skikkelig før høstsesongen.


Asker benyttet sommeren meget godt og startet tidlig opp med treningene etter 3 ukers ferie og avholdte en god treningsleir i Sverige siste uke i juli.Grunnlaget for en god høstsesong var da lagt. Høstsesongen startet med seier 5-0 mot Bærum 2 og i kampen mot topplaget Grorud i siste uke i august vant Asker hele 4-0. Da var standarden satt for en god høstsesong.

Etter august mnd har vi ikke sett oss tilbake og jevnt og trutt øket vår ledelse ned til Grorud og Kolbotn. Da igjennom en rekke meget store seire og null baklengs i 9 av våre høstkamper. Laget har utviklet seg godt i høst og spilt helt ut de fleste av våre motstandere med meget solid defensivt og effektivt offensivt spill.

Asker fotball er nå endelig tilbake i Interkrets junior etter å ha vært ute av det gode selskap i 4 år. Det er meget viktig for Asker Fotballs junioravdeling igjen å ha et juniorlag i interkretsserien med god utviklende matching. Askers juniorlag er stort sett 02 og 01 gutter som alle kan spille junior i 2020. En styrke for oss i lagets første sesong i Interkrets.

Ved spill i Interkrets B, som har 12 lag, blir det nå kamper på Føyka mot nye spennende lag for oss slik som Kongsvinger, Raufoss, Lørenskog og antakelig nyopprykkede Moss og Elverum samt noen Oslolag i sesongen 2020.Tekst: Jens-Petter Henriksen

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift