Her er Askers nye hovedtrener

- En erfaren trener som er godt kjent med vårt nivå

Vegard Skogheim (53) er Askers nye trener for sesongene 2020-2021. Avtalen åpner også for en tredje sesong.

Skogheim startet sin trenerkarriere på hjemlige trakter i Brumunddal og deretter FF Lillehammer, før han i 2003 overtok ansvaret på Kongsvinger. Der førte han rød-trøyene til opprykk i 2003, og kvalifisering for opprykk til Tippeligaen året etter. Etter 2006-sesongen avsluttet Skogheim på Kongsvinger og dro til HamKam til rollen som spillerutvikler / assistent-trener foran 2007-sesongen.

Etter å ha tatt over som hovedtrener i HamKam sommeren 2007, opplevde Vegard ned- og opprykk med moderklubben og igjen å spille seg til kvalifisering til Tippeligaen med HamKam.

Neste hovedtrener-oppdrag kom i 2016 på Ull/Kisa. Også her fikk lag og spillere utvikling og framgang og spilte både i 2017 og 2018 kvalifisering for deltakelse i Tippeligaen.

Nå er Askers jakt på Kevin Nicols erstatter avsluttet, mens Skogheim har funnet en ny klubb med ambisjoner.

- Vi har ansatt en erfaren trener som er godt kjent med vårt nivå, og også nivået vi sikter opp mot. Hans fotballfilosofi passer oss, han er erfaren og han har bevist at spillere utvikler seg under hans ledelse, sier sportslig leder Rolf Magne Walstad til Askerfotball.no.

Med årets sterke tropp og ikke minst sterke sesongavslutning, gleder vi oss allerede til 2020.

Etter en lang og innholdsrik spillerkarriere toppet med 13 A-landslagskamper har Vegard også arbeidet rundt et aldersbestemt landslag. Det er med andre ord en erfaren fotballmann som entrer Føyka, og skal fortsette arbeidet som laget avsluttet på en svært sterk måte sist uke.

Vi i Asker har avsluttet sesongen best av alle lagene i PostNord avdeling 2, men en ujevn sesongstart gjorde at vi endte opp noen få poeng bak kvalikplassen. Får vi beholdt gruppa fra i år, og forbedret en del detaljer i både sesongforberedelser og gjennomføring av sesong skal vi være med der oppe også neste år. Med Vegard inn, mener vi definitivt at vi har fått rett mann på plass.


- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å få Asker til å ta det steget opp både prestasjonsmessig og resultatmessig. Klubben har som målsetting om Obos-spill i nærmeste fremtid, og at dem ser meg som rette mann til å være med på den reisen, synes jeg er veldig hyggelig., sier Skogheim til Askerfotball.no

Skogheim tiltrer rollen som hovedtrener for Asker Fotball fra 1.1.2020. Inntil da er det Kim Andrè Madsen som vil ha det formelle ansvaret for treningsøktene.

Vi ønsker Vegard velkommen til Asker Fotball!

For ytterligere kontakt:

Sportslig Leder Rolf-Magne Walstad

Telefon 90082215

walstad@askerfotball.no

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift