Kapteinen har forlenget kontrakten med Asker Fotball

- Han er hel ved både på og utenfor banen

Årets Asker-kaptein, Aaron Jones, fortsetter karrieren på Føyka. Den blide briten har signert en kontrakt som strekker seg ut 2020-sesongen, noe sportslig leder Rolf Magne Walstad er meget fornøyd med.

- Da er første prosjektet til Skogheim og undertegnede i boks, og vi er selvsagt veldig fornøyde med å få med Aaron videre. Her får vi hel ved både på og utenfor banen, og en spiller som betyr mye også for samfunnsprosjekt og yngres lag, hvor han også er engasjert, sier Walstad til Askerfotball.no.

- I tillegg er han naturligvis en meget solid forsvarsspiller, som har tro på prosjektet her i Asker, og som er klar for å fortsette den gode avslutningen vi hadde på sesongen i år, legger Walstad til.


Kapteinen: Asker-kaptein Aaron Jones er klar for en ny sesong på Føyka. Her fra årets siste hjemmekamp mot Florø.

Hovedpersonen selv er også fornøyd med å forlenge kontrakten med Asker Fotball.

- Jeg er veldig godt fornøyd med å forlenge kontrakten med en klubb jeg har blitt veldig glad i, samtidig som jeg også synes at utviklingen vi har hatt som lag har vært god, og det vil jeg fortsette å være en del av sier Jones til Askerfotball.no.

Midstopperen forteller samtidig om gode samtaler med både sportslig leder Rolf-Magne Walstad, samt påtroppende Asker-trener Vegard Skogheim.

- Jeg hadde et veldig positivt møte med Vegard før jeg signerte, og jeg gleder meg til å jobbe med han, sier Jones.
Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift