Gjør som Sander - bli med på SFOtball

Rett før sommeren var Sander Berge tilbake på Føyka. Landslagsstjernen var en av de første som begynte på SFOtball på Føyka. Nå kan du bli en av de neste...

Stjernemøte med Sander

Spørsmålene haglet, mens selfies og autografer føk unna da Askers egen superstjerne Sander Berge tok turen til stedet han selv startet karrieren - blant akademiet på Føyka.

Etablerer Willy Fosslis spiss-skole

Asker har hatt mange storscorere - men ingen har vært i nærheten av Willy Fosslis egenskaper foran mål. Nå etableres en egen spiss-skole til Willys minne.

Tidenes Akademi-team

Tomasz Sokolowski har vært akademitrener en stund. I dag kom også Andre Muri inn i teamet. Det betyr at våre yngste trenes av to Asker-gutter med tilsammen over 550 Tippeligakamper og over 40 U21-landskamper.

Rekordhøst for SFOtball og FotballAkademiet

Rekordene står i kø på SFOtball og FotballAkademiet denne høsten. For aldri har vi vært flere deltagere. Og aldri har vi hatt så mange profilerte og gode instruktører samtidig. De tar gjerne imot deg også...

Informasjon om oppstart SFOtball og FotballAkademiet

Det har i vår og sommer strømmet inn med nye påmeldinger til SFOtball og FotballAkademiet. Det gleder oss stort. Her finner du utsendt informasjon om oppstarten på det nye skoleåret.

Nå har vi igjen ledige plasser på SFOtball og FotballAkademiet

FotballSFO på Føyka har vært en suksess i 12 år. FotballAkademiet for de eldste barneskolebarna fulgte raskt etter og har stort sett vært fullsatt. Nå kan du bli en av oss...

SFOerne som ble toppspillere besøkte SFO

Sander Berge gjorde årets gjennombrudd i Vålerenga i år. Sondre Solholm Johansen har kontrakt med Strømsgodset. Mandag var de to tilbake og hilste på dagens SFOtball-spillere.

Hyllet klubbens uvurderlige jubilantduo

Klubber trenger ildsjeler. I Asker er vi så heldige å ha to av de beste sådanne på fulltid - og vel så det. For både Ole-Petter Engebretsen og Knut Christoffersen jobber døgnet rundt med aktiviteten på banen.

Oppstartinfo SFOtball skolestart høsten 2015

Fra skolestart kommende uke blir det rundt 80 FotballSFOere og over 100 akademister på Føyka. Det er tett mot rekord begge deler - men vi har noen få ledige SFO-plasser. Her får du informasjon om hvordan du kan bli med - og hva som må tenkes på for dere som er klare.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift