Asker United tok pokalen hjem

Asker United levde opp til sin egen betegnelse som Europas beste lag når de like godt vant hele Hælja Hime Cup i Andebu. Dermed kom pokalen hjem til Asker...

Se Asker Uniteds supermål

To triks + en volley = superscoring fra midtbanen! Se youtube-treffen til Asker United her...

Se video av da julenissen kom til Føyka

Han satt egentlig i et møte, Rune Klemetsdal, da selveste julenissen kom inn døra. Med en gave fra Gjensidigestiftelsen som betyr enormt for satsingen på Asker United.

Denne gjengen har gjort det bedre enn A-laget

Asker best poengfangst av alle lag i norsk herrefotballs fire øverste divisjoner. Men Asker United, de er bedre - de har rett og slett satt en uslåelig rekord.

Kan gjøre det bedre enn A-laget

I morgen spiller Asker United sesongens siste seriekamp. Serien har de vunnet allerede. Men klarer de å være enda bedre enn A-laget?

Spilte finale mot Rosenborg

Da Asker United hadde spilt seg helt frem til finalen under Landsturneringen på Lillehammer, ventet selveste Rosenborg på den andre banehalvdelen.

Se saken om da Asker United ble seriemestere

Det var en fantastisk ramme da Asker United avgjorde seriemesterskapet. Kampen kommer snart på NRK - men allerede nå kan du lese Budstikkas reportasje.

Se Asker United i seriefinale

Onsdag blir det storkamp på Føyka. NrK kommer, Budstikka likeså. Nå bør du også ta deg en tur for å få med deg Asker Uniteds kamp for seriegullet.

Her ser du kveldens VIP-gjester

Asker United har hatt en supersesong og leder serien én kamp før slutt. Men når A-laget spiller mot Odd 2 i kveld, er de tilskuere. Og det som prominente VIP-gjester.

Første bortekamp

Super kamp mot ett flott lag

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift