Positivt årsmøte

Per Christian Ottesen ble gjenvalgt som styreleder - og ser frem til et spennende 2017 med et godt fundament i ryggen.

Vil du bli dommer?

Asker Fotball har et økende antall aktive dommere. Nå kan alle som er født i 2001 eller tidligere også ta kurs og bli kampleder. Klubben dekker kurs og utstyr.

Asker-drakter ga brasiliansk barnehjemsglede

Fire høgskolestudenter valgte hjelp til et barnehjem i Brasil som sin bacheloroppgave. Med på turen fikk de bager med fotballutstyr fra Asker.

Ble hyllet på ASKs årsmøte

A-lagsoppmennene Leif Hamsun og Dag Sundby fikk begge Rådets diplom for sin mangeårige innsats. Gledelig også at Rune Singstad fikk den samme flotte utmerkelsen på Asker Skiklubbs årsmøte.

Spennende styre etter positivt årsmøte

Per Christian Ottesen ble gjenvalgt som leder for et styre med både kontinuitet og fornyelse - etter et rolig men svært positivt årsmøte.

Innkalling til årsmøte i Asker Fotball

Det innkalles med dette til ordinært årsmøte i Asker Fotball torsdag 3. mars 2016.

Styret først ut på klubbdugnaden

Årets salgsdugnad gir inntekter direkte til lagene. Men styret og administrasjonen skal også selge - da til inntekt for samfunnssatsing og vanskeligstilte i klubben.

Vedtok nytt klubbnavn

Årsmøtet i klubben vedtok at Asker Fotball Herrer er historie. Nå heter vi Asker Fotball. Det med et nytt styre med både gjenvalg, ny-gamle og nye fjes...

Årsmøtet 24. februar

Styret i Asker Fotball Herrer minner om årsmøtet tirsdag 24. februar kl. 19.00. Her finner du fullstendig saksliste og årsrapporten.

Signerte strategiplanen

I høst og vinter har klubben jobbet frem sin nye og reviderte strategiplan for 2015-18. Nylig signerte styret i Asker Fotball Herrer dokumentet som skal bli klubbens verktøy fremover. Du kan lese det her.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift