Nasjonal aktør med lokalt fotfeste inn i poolen

Kasse og Butikkdata holder til på Hvalstad, men med import av Casio kassasystemer har de portefølje over hele Norge. Nå tenker de både nettverk og lokalt miljø som ny samarbeidspartner.

Nå har vi spinnere i nettbutikken

Sommerens store dille - spinnere - får du nå i Asker Fotballs nettbutikk. Der du også får kjøpt drakt og - hold deg fast - for eksempel leid containere.

Har fortsatt XL-BYGG i ryggen

XL-BYGG Asker Trelast har vært en viktig partner for Asker Fotball i mange år. Nå har de signert ny samarbeidsavtale.

Partnerfrokost med høy solbrillefaktor

Fantastisk mat, fantastiske omgivelser og fantastisk vær dannet rammen på ukens frokostmøte for samarbeidspartnerne. Godt oppmøte, gode samtaler og bekreftelser på god butikk i poolen gjorde det til en perfekt start på dagen.

Ny runde trafikale grunnkurs

Vår partner Grønt Lys Trafikkskole kjører nå en ny runde med trafikale grunnkurs. Spesielt myntet på vår 2001-årgang, men selvfølgelig åpent for alle. Og med ekstra rabatt for Asker Fotballs medlemmer.

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Askers samarbeid med Explendo betyr ikke bare inntektsaktiviteter til klubben. Nå har en strategisk satsing fått frem en glimrende nettbutikk.

Salgsstart nå: Få klubbrabatt på leilighet midt i fjellparadiset

Nå starter salget av leiligheter på Skagahøgdi. Der kan du realisere fjelldrømmen på toppen av Gol Skipark for under halvannen million. Og gjennom Asker Fotball får du ytterligere 50.000 i rabatt.

Et kult og nyttig bevis på et godt samarbeid

Asker Fotball har ønsket seg en bil til å frakte utstyr i årevis. Det gode samarbeidet med RøhneSelmer gjorde det mulig. Og jammen ble bilen kul...

Proaktiv inn i partnerpoolen

Proaktiv Eiendomsmegling holder til i historiske omgivelser sentralt i Asker. Nå vil de også være med på Asker Fotballs gode historie - sentralt plassert i Gullklubben.

Signerte samme ernærings-partner som Tottenham

Smartfish har mange ledende europeiske toppklubber på kundelisten. Nå har de også signert en samarbeidsavtale med Asker. Som kan bli en fordel for deg også.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift