Klart for Asker Fotballs store fyrverkeriutsalg

Asker Fotball åpner også i år ett av distriktets aller største fyrverkriutsalg. Her får du alle godbitene. Se åpningstidene i denne saken.

Angående kjøp av klubbkolleksjon på Nike-utstyr

Bestilingsrunden på Asker Fotballs klubbkolleksjon av Nike-klær er over for denne november-runden. Ønsker du kjøpe utstyr, ta kontakt med G-sport Asker.

Kjøp den perfekte julegaven til alle fotballinteresserte - og støtt klubben

Josimar er og blir selve bibelen blant norske fotballpublikasjoner. Nå kan du få et spesialtilbud på abonnement til deg selv eller til en venn (under juletreet). Samtidig støtter du klubben.

Også i år: Stort fyrverkerisalg på Føyka

Asker Fotball driver ett av distriktets aller største og beste fyrverkerisalg. Her finner du både kundeavis og åpningstider.

BlackFriday med fotballskorabatt på G-sport

Fredag og lørdag får du 30 prosent på alle Nike fotballsko på G-sport Asker. Og du vet vel at Askers toppscorer er en av de som jobber der?

Informasjon om utstyrsbag

Alle spillere i Asker Fotball Herrer vil i år få en bag med utstyr via treningskontingenten. Det er nå sendt ut informasjon om prøving til laglederne.

Også i år: Stort fyrverkerisalg på Føyka

Asker Fotball Herrer driver ett av distriktets aller største og beste fyrverkerisalg. Her finner du både kundeavis og åpningstider.

Skonyheter fra Nike hos G-sport nå

Tre av Nikes aller siste modeller - for kunstgress - er nå i hyllene til G-sport Asker. Men antallet er begrenset - så her gjelder det å være først til mølla.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift