Møt spillerne: Litt rotete og kanskje litt trøtt

Jørgen Hoel Sandberg drømte om å bli en likandes kar. Men medspillerne synes han ser litt trøtt ut.

Jørgen Hoel Sandberg drømte om å bli en likandes kar. Men medspillerne synes han ser litt trøtt ut.

Vi har ved inngangen til sesongen 2014 stilt A-lagsspillerne noen faste spørsmål. For å gjøre deg litt bedre kjent med "våre beste menn". Både spørsmålene - og svarene - gir kanskje også et grunnlag for å trekke på smilebåndet...

Da Jørgen Hoel Sandberg var liten drømte han om å bli fotballspiller (relativt vanlig) og å bli en likandes kar (kanskje ikke like vanlig). Fotballspiller har han vært i Asker hele tiden, fra han debuterte på A-laget allerede i 2004 til han nå går på en ny sesong som 26-åring. Og vi som kjenner han, kan bekrefte at det med likandes, det slo til det også.

Det selv om han ikke alltid får den beste tilbakemeldingen, i hvert fall hvis vi skal vurdere ut fra den han selv sier lagkameratene sier om ham. "Du ser litt trøtt ut" er nemlig et sitat fra Stian Solberg - den andre store veteranen på Askers A-lag.

Stian og Jørgen har alltid spilt sammen på Asker - med unntak av 2012-sesongen, da Jørgen måtte operere og var ute hele året. Da smatt Stian forbi på adelskalenderen over flest kamper for klubben (Stian står ved sesongstart med 188, mens Jørgen har 181). Det gjør dem til nummer 12 og 13 på adelskalenderen over flest kamper for Asker gjennom alle tider. Og begge kan de jo holde på i mange år til.

- Min sterkeste side er å lese spillet, sier Jørgen selv om fotballspilleren Hoel Sandberg. De som møter ham på trening og kamper vil vel kanskje legge til at nettopp styrken er en force. For midtstopperen kan rett og slett være "umulig" å komme innpå i duellene når han er virkelig på. Men utenfor banen kan han tydeligvis være litt avskrudd - i hvert fall hvis vi skal tro Stian Solbergs sitat...

Navn: Jørgen Hoel Sandberg

Draktnummer: 24 (valgte det første sesongen, kan ikke bytte da)

Født: 27.01.1988

Plass på banen: Forsvar

Sivilstand: Singel

Tidligere klubber: Ingen.

Største fotballopplevelse: Opprykket til 1. divisjon i 2010 og å slå Godset i cupen i fjor... 

Hva gjør du utenom fotballen? Studerer.

Da jeg var liten drømte jeg om å bli: Fotballspiller og en likandes kar.

Nå er jeg stor og drømmer om: Å fullføre studiet og rykke opp igjen!!

Min sterkeste side som fotballspiller: Lese spillet.

Min sterkeste side utenom fotballen: Spør vennene mine ;-)

Min største uvane: Litt rotete.

Dette sier lagkameratene om meg (tror jeg da): "Du ser trøtt ut" Sitat Stian Solberg

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift