Sander blant landets største talenter

Når NFF samler Norges beste 15- og 16-åringer er Sander Berge en av de mest selvskrevne.

Når NFF samler Norges beste 15- og 16-åringer er Sander Berge en av de mest selvskrevne.

Sander er som kjent en sentral spiller på Norges G16-landslag. Når nå Norges Fotballforbund samler landets beste spillere født 1999 og 1998, er det en selvfølge at Sanders navn står på listen.

Askers midtbanespiller, som har spilt samtlige minutter de to siste A-kampene og av mange ble regnet som banens beste spiller mot Fram lørdag, var på tilsvarende samling som 15-åring i fjor. Nå er han tatt ut som en del av G16-landslaget som skal på samlingen sammen med potensielle landslagsspillere på årgangen under - der det både er landslagskandidater og en større gruppe av "morgendagens talenter" som deltar i samlingen som skal holdes i Porsgrunn fra 24. til 27. juni.

NFF stiller med store deler av sitt trenerkorps. Samtidig vil spillerne bli trent av trenere som tar A-lisenskurs den samme uken.

P.S.: For 14-åringene er det også en slik talentleir i sommer, som for dem blri en forløper til landslaget året etter. Denne samlingen skal foregå i Stavanger fra 18.-22. juni, og her er Sarah Celine Gran tatt ut. Hun har gått hele veien gjennom AFHs SFOtball og akademiordning (og spiller nå på junior damelaget). Sarah er dermed den femte fra vår Fotball-SFO som er inne i landslagssammenheng.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift