Oppstartinfo for rekordstort FotballAkademi

Fra skolestart mandag 18. august blir det over 100 Akademister på Føyka (i tillegg til over 100 SFOere). Det er rekord. Her følger informasjon til Akademi-foreldrene.

Fra skolestart mandag 18. august blir det over 100 Akademister på Føyka (i tillegg til over 100 SFOere). Det er rekord. Her følger informasjon til Akademi-foreldrene.

Knut Christoffersen og hans team legger i disse dager de siste planene foran årets skolestart. Med rekordstor deltagelse er det mye som skal på plass. Men Knut & co er rutinerte på dette.

Asker Fotballs SFO-ordning er verdens eldste fotball-SFO - og vil i det kommende skoleåret feire sitt 10-årsjubileum. FotballAkademiet ble tidlig en naturlig videreutvikling av SFOtball, i og med at barna rett og slett ikke ville slutte, der 5. og 6. klassingene (samt 7. klasse om høsten) får et litt mer avansert treningstilbud. Det altså med rekordmange deltagere. 

Her følger teksten fra velkomstbrevet til alle Akademi-deltagere som sendes ut på e-post i forkant av oppstarten:

Hei og velkommen til Asker Fotballs Akademiet 2014/15 på Føyka.

I år vil akademiet bestå av 4 fulle grupper, 3 gruppe født i 2003 og 2 grupper født i 2004. Det vi si at vi er ca 100 deltakere på akademiet - som er en gledelig ny rekord!

Vi har i år utvidet gruppene fra 20 til 25 for og få plass til flere, men vi har samtidig også utvidet staben - det vi si at hver gruppe fra i høst vil ha en hovedtrener og en assistent, og at det altså blir tettere oppfølging også på feltet.

I de to første månedene av skoleåret vil også akademigruppen på 2002 være der (som vanlig er om høsten med de nye 7. klassingene).

For og få dette til og gå opp og også prøve å gi alle et tilbud om transport har vi måttet dele inn gruppene etter skoler.  Vi kan sikkert prøve og justere litt på det etter hvert , men inntil jeg vet alle slutt-tider på skolene, og får satt disse i system må det være som skissert under.

Vi kommer i gang med gruppene for spillere født 2002 og 2003 fra mandag 18. august.

For deltakere født 2004 trenger vi litt mer tid for og få kabalen med transport, samkjøring med SFO til og gå opp så her er start datoen satt til 01.09 og vi kommer tilbake med hvilke skoler hvilke dager senere.

Alle akademitreninger er fra kl. 15.00 – 16.30. Det vil si at deltakerne skal være på banen ferdig skiftet til økt senest kl. 15.00.

 I år som i fjor skal alle guttene på akademiet nå skifte oppe i fotballhuset ved siden av kunstgresset, alle jentene skifter nede i garderoben på klubbhuset til Asker Skiklubb.

 Alle som skal ha mat spiser på samme sted som tidligere, i matsalen (store sal).

 Så er det veldig viktig at de som ønsker transport melder dette inn til meg så fort som mulig med sluttider på skolene de aktuelle dagene.

De som inntil videre sykler og trenger transport senere melder dette også inn.

Når sykkelen settes inn for høsten MÅ vi få beskjed fra dere på forhånd for å sikre kjøring! 

 Akademiet vi nå se ut som følger fram til 01.09, det kan bli endringer senere:

  • Mandager og onsdager:  Gruppe 1 født 2003 = alle deltakere fra: Jansløkka, Blakstad og Drengsrud
  • Tirsdag og torsdag: Gruppe 2 født 2003 = alle deltakere fra: Bondi, Vardåsen, Rønningen, Vettre, Hagaløkka.
  • Tirsdag og torsdag: Gruppe født 2002 Akademilaget, alle skoler
  • Deltakere født 2004 kommer med fra 01.09 (info kommer)

Med vennlig hilsen Knut Christoffersen 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift