En klubb - mange ansikter

I dagens Budstikka får du et tosiders møte med en helt spesiell idrettsklubb. Der gatelag, asylsøkere, SFOtball-barn, landslagsspillere, Asker United og mange flere står side om side.

I dagens Budstikka får du et tosiders møte med en helt spesiell idrettsklubb. Der gatelag, asylsøkere, SFOtball-barn, landslagsspillere, Asker United og mange flere står side om side.

Under parolen "En klubb - mange ansikter..." vil Asker Fotball Herrer tydeliggjøre sine mange sider og sin store bredde - både i antall personer og i antall aktiviteter. At "Asker Fotball Herrer - mer enn en fotballklubb", har vært både vår visjon og vårt varemerke lenge, er kjent. Nå tydeliggjør vi det - og starter med en annonse i dagens Budstikka (der bildet er tatt av Espen Hildrup).

For hos oss trener psykisk utviklingshemmede side om side med A-laget. På samme bane. Samtidig. Hver uke.

Hos oss ble verdens første Fotball-SFO etablert - i dag rollemodell for både NFF og et utall klubber (senest forrige uke var Sandefjord Fotball på besøk for å lære). Selv har vi over 200 barn med og flere på venteliste bare der.

Så driver vi et gatelag som har spilt turneringer, fått spillere med til VM i gatelag og ikke minst fått flere spillere ut i jobb. Det har ingen direkte sammenheng med at vår styreleder (Per Christian Ottesen) er stasjonssjef på Bærum politistasjon - men det er litt typisk. At en politimann og tidligere rusmisbrukere trives i samme klubb. Vår klubb.

Slik det også er mulig å bli veldig god i Asker. Vi har som kjent solgt en spiller til Juventus - der Vajebah Sakor nå satses på i lang tid fremvoer. Og vi har landslagsspillere som Sander Berge og Stian Stray Molde på vårt A-lag. Og så har vi selvfølgelig Asker United, HVPU-laget som etter eget utsagn er Europas beste. Så har de da også Europas beste trener (Hans Knutsen) og Europas beste lagleder (Rolf Czeremuga). For hos oss setter vi de beste kreftene inn for å skape gode arenaer.

Så også for bredden. For like mye som vi er stolte over et juniorlag som nylig knuste Lillestrøm 3-0 i interkretsserien (samme LSK som er i semifinalen i jr-NM) så er vi stolte over at vi har en stor bredde i alle årganger og at spillerne blir med hele veien opp - slik at vi har hele fire juniorlag og fire seniorlag i seriespill.

Så er det jo sånn at vi ikke alltid lykkes med alt. Og alle vet at vi kjemper hardt og mye for å redde plassen i 2. divisjon denne sesongen. Men satsingen på vårt beste lag stopper ikke ved årets sesong, uansett hvordan den ender. Vi legger strategien for fremtiden - som sier at Asker skal videre. Oppover. Også i den prosessen har vi lært mye i år - ting vi skal bruke godt i fortsettelsen mot det endelige målet, og uavhengig av hvor vi må starte fra neste sesong.

Samtidig - og uansett - Askers mange ansikter skal skinne, enten det er asylsøkere som trenger en glede og en positiv aktivitet i hverdagen. Enten det er SFO-barn som trenger aktivitet og får lov til å utvikle seg. Eller det er fotballspillere i alle aldre og med ulike ambisjoner som vi vil skal oppleve glede mestring og utvikling. Sammen. Hver for seg og i samlet tropp. Én klubb - mange ansikter...

Noen av Asker Fotballs mange glade og viktige ansikter. Bak fra venstre: Rune fra gatelaget, SFOtball-sjefen Knut, G18-landslagsspiller Stian fra A-laget, styreleder Per Christian, G16-landslagsspiller Sander fra A-laget, sports- og utviklingsssjef Espen og markedssjef Rune. Foran fra venstre: Alberto fra AFA (asyltreningsprosjektet), Andreas fra 2001-laget, SFO-jentene Victoria og Benedicte og Marius fra Asker United. FOTO: ESPEN HILDRUP 

Her følger teksten fra dagens tosiders annonse i Budstikka:

Asker Fotball - mer enn en fotballklubb

Én klubb - mange ansikter...

Asker Fotball Herrer er en helt spesiell idrettsklubb - der landslagsspillere trener side om side med psykisk utviklingshemmede, der barn og asylsøkere trives. Og der gatelagsspillere får en ny sjanse. Én klubb - mange ansikter.

Vi var først i landet med Fotball-SFO - nå har vi over 200 barn og flere på venteliste. Én klubb - mange ansikter.

Vi driver landets eneste faste treningstilbud for unge enslige asylsøkere - og har et gatelag der det både er spillere som skal til VM og som er kommet seg i jobb. Så har vi Asker United, HVPU-laget som visstnok er Europas beste lag. Én klubb - mange ansikter.

Vi har noen av landets største talenter og unike spillerutviklingskonsepter, der skole og hele mennesket også er hensyntatt. Én klubb - mange ansikter.

Vi har visjoner og legger nå strategien for 2015-2018. Og målene er klare, vi skal tilbake i norsk toppfotball. Vi skal forsterke spillerutviklinger. Vi skal gi et tilbud til alle og ta vare på bredden. Og vi skal forsterke vår ledende posisjon som samfunnsaktør. Én klubb - mange ansikter.

Vi har mange gode samarbeidspartnerne vi vil takke. Men vi har plass til flere. Store som små. Og vi trenger et aktivt næringsliv og gode støttespillere for å lykkes med våre ambisjoner. Én klubb - mange ansikter.

BLI STOLT SPONSOR AV ASKER FOTBALL - KONTAKT Rune Klemetsdal på 91001626 eller rune@askerfotball.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift