- Asker Fotball et forbilde for andre klubber

Takeda Nycomed har samarbeidet med Asker Fotball i 10 år. I denne ukens Askeravisen forteller de hvorfor samarbeidet er ytterligere utvidet.

Takeda Nycomed har samarbeidet med Asker Fotball i 10 år. I denne ukens Askeravisen forteller de hvorfor samarbeidet er ytterligere utvidet.

Onsdag var mange av Askers gode samarbeidspartnere samlet på et inspirerende forkostmøte hos Takeda Nycomed. På "menyen" der stod oppdatert informasjon om klubben og de sportslige utsiktene for 2015, oppdatert informasjon fra Føyka- og Drengsrudutbyggingen ved en av de sentrale i den jobben, Vegard Olderheim. Og ikke minst fikk vi et inspirerende og spennende møte med en fantastisk bedrift midt i Asker sentrum. 

Takeda Nycomed i Asker er en del av et forskningsbasert selskap som er en av verdens 15 største farmasøytiske selskap. I Asker produserer de i dag ulike kalsiumtabletter, og en guidet tur i et anlegg der både roboter og teknologi styrer en produksjon med eksport til store deler av verden. Bedriften, som i siste fullførte regnskapsår i Norge, omsatte for 2,1 milliarder kroner, har tre fag som hver seg kan produsere 9.000 tabletter i minuttet (!) og er noe folk i Asker virkelig kan være stolte av.

Asker Fotball Herrer er også veldig stolte av det gode samarbeidet vi har hatt med Takeda Nycomed i nå 10 år. Det begynte da klubben etablerte SFOtball, landets (verdens) første fotball-SFO, som et aktivt og godt suplement til skolenes SFO. SFOtball er i seg en rosenrød historie, med et opplegg som i dag omfatter 200 barn - og der både NFF og et hundretall andre klubber har fulgt etter Asker-modellen.

Samtidig har Asker Fotball Herrer utvidet sitt samfunnsengasjement betydelig, med gatelag, asyltreningsprosjekt, hvpu-lag (Asker United) og et forsterket skole-/idrettstilbud som tar for seg hele utdanningsstigen.Sånn sett fortsetter klubben å være i front på den siden.

- Asker Fotball er et forbilde for andre klubber, understreker Takeda Nycomeds administrerende direktør Bjørn Lie i et stort oppslag i denne ukens Askeravisen.

Der er han og kommunikasjonsdirektør Brita Sangolt avbildet sammen med Asker Fotballs SFO-leder

- Takeda Nycomed har som mål å arbeide for et friskere Norge. Bedriften ønsker også å være en bidragsyter i lokalsamfunnet. Da passer det godt å støtte Asker Fotball Herrer, en annerledes klubb som vil gi mer enn fotball og bidra til et bedre miljø, sier Takeda Nycomeds kommunikasjonsdirektør Brita Sangolt til Askeravisen.

Les hele artikkelen her (side 14-15 i avisen uke 8)

Takeda Nycomed har vært en viktig støttespiller for klubben i 10 år. Klubbens klare profil har samtidig gitt et styrket fokus på Takeda Nycomeds bevisste holdning som en positiv aktør for lokalsamfunnet.

Les mer om samarbeidet mellom Takeda Nycomed og Asker Fotball - som nylig ble ytterligere forlenget her

I 2015 jobber klubbens samtidig med et nytt konsept - Mitt Valg - som både vil styrke klubben sosialt og sportslig, men som også vil være en stor mulighet for samarbeidspartnere. Dette vil bli presentert grundig her på hjemmesiden fremover. 

Men ønsker din bedrift å høre mer om det eller om Asker Fotball Herrers samfunnsprofil og / eller klubbens sportslige satsing med klare opprykksambisjoner med 1. divisjon inenn 2018 som et uttalt mål?

Ta kontakt med markedssjef Rune Klemetsdal på tlf. 91 00 16 26

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift