Denne gjengen har gjort det bedre enn A-laget

Asker best poengfangst av alle lag i norsk herrefotballs fire øverste divisjoner. Men Asker United, de er bedre - de har rett og slett satt en uslåelig rekord.

Asker best poengfangst av alle lag i norsk herrefotballs fire øverste divisjoner. Men Asker United, de er bedre - de har rett og slett satt en uslåelig rekord.

Asker United har nemlig vunnet alle seriekampene i år. Det har selv ikke Kevin Nicols A-lag gjort denne sesongen (de har spilt 1 kamp uavgjort). 

Samme Kevin var for øvrig imponert tilskuer da United sikret både seriegullet og den uslåelige seiersrekken. For med 10-5 mot Sande i den siste seriekampen var det klart for både fyrverkeri og seierskake. Vel fortjent fo ren gjeng som virkelig står på. Hver mandag trener de på FØyka, samtidig med A-laget. Og hvem som har lært triks til hvem skal være usagt, men mye tyder på at det har vært en god suksessoppskrift for begge to.

Og for Asker United, som i år har vokst til å bli så mange at de har hatt to lag i seriespill, var serieavslutningen mot Sande et perfekt punktum - eller utropstegn om du vil. Det var en kamp mellom to gode lag, og kampen var nok jevnere enn 10-5 skulle tilsi.

Men med den solide målteften inntakt, har faktisk United ikke bare en renere seiersrekke, de har også et høyere scoringssnitt. På åtte seriekamper har de scoret 51 mål, noe som gir et snitt på 6,375.

A-laget har scoret 141 mål på 24 kamper, noe som "bare" gir et snitt på 5,875.

Sånn sett visste Kevin og de andre publikummerne som så serieavslutningen at det lå an til god fotballunderholdning. Og det ble det i en kamp med flott ramme. Der både dommere og motstandere roste akkurat den biten. Etterpå ble det altså et skikkelgi fyrverkeri, der "oppskyter" Tore Strand og vår partner Svea fyrverkeri fortjener en takk.

(saken fortsetter under bildet)

Og etter at alt "kruttet" var avfyrt både på banen og på fyrverkerirampen, trakk man innendørs for seriøs kakespising med en flott seriemesterkake fra Asker Produkt (se nedenfor).

Lagleder Rolf Czeremuga fortjener selv en stor takk fo rgjennomføringen av sesongen, men han takker samtidig sine gode partnere rundt Asker United, trenerne Hans Knutsen og Jostein Halvorsen. Og han takker vår samfunnskoordinator Rune Klemetsdal for å trekke i tråder og jobbe med arrangementer som denne kvelden.

Men mest av alt må den suverene fotballgjengen både takkes for og gratuleres med en fantastisk gjennomført sesong.

Flott seriemesterkake...

...som smakte for seriemesterne.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift