Fra markedssjef til hovedsponsor

Rune Klemetsdal har fått tilbud om - og takket ja til jobben som daglig leder i Gol Skipark. Det betyr at han 1. desember slutter i Asker Fotball - og kommer tilbake som sjef for vår hovedpartner.

Rune Klemetsdal har fått tilbud om - og takket ja til jobben som daglig leder i Gol Skipark. Det betyr at han 1. desember slutter i Asker Fotball - og kommer tilbake som sjef for vår hovedpartner.

Asker Fotballs markedssjef og samfunnsansvarlige Rune Klemetsdal har takket ja til jobben som daglig leder i Gol Skipark. Dermed vil han fortsatt ha et tett forhold til klubben – som toppsjef i firmaet som pryder brystet på klubbens drakter.

Klemetsdal ble ansatt i Asker Fotball i februar 2013, og har vært sentral da klubben tok nye steg både på samfunnssiden og i profesjonaliseringen av markedsarbeidet i klubben.

- Det har vært en fantastisk reise og noen år jeg alltid vil huske som helt spesielle. Den energien og det engasjementet som finnes i klubben, er enestående og jeg har også fått veldig mange gode venner her, smiler Klemetsdal, født og oppvokst på Vakås og han vendte på mange måter hjem da han flyttet inn på kontoret på Føyka.

Der har han vært med på å etablere og utvikle gatelagsfotballen både i klubben og i Norge, han fikk frem Asker United, Europas beste lag, og han har fulgt opp samfunnssatsingen for øvrig – som i fjor tok enda et steg med det banebrytende samarbeidet med Lions og Mitt Valg!

Men en hoveddel av arbeidstiden har altså handlet om å få til gode avtaler med et stadig økende antall sponsorer. For det er liten tvil om at gode avtaler for klubb, men også gode avtaler for den enkelte partner har vært en drivkraft - gjennom å bygge opp en stadig mer aktiv pool som vet å finne synergier hos klubben og hverandre.

En av partnerne som definitivt har vært spennende både for klubb og andre partnere er Gol Skipark. Asker-paret Anniken og Tarald Skagefoss står bak en satsing som skal løfte Gol til en av Norges betydelige skiresorts.

- For meg er dette en veldig spennende utfordring, og jeg er glad for at eierne ønsker å gjøre seg bruk av min kompetanse for å nå sine visjoner for Gol som destinasjon, sier Klemetsdal.

For Asker Fotball er det naturlig nok aldri ønskelig å miste gode medarbeidere, men desto bedre at Rune Klemetsdal nå kommer inn som en aktiv partner i sponsorpoolen. Han begynner i sin nye jobb 1. desember, noe som betyr at klubben sammen med Klemetsdal har noen måneder som skal brukes både godt og konstruktivt for å optimalisere organisasjonen, drive kompetanseoverføring og bygge videre på det gode arbeidet som er lagt ned de siste årene.

- Vi takker Rune for den flotte jobben han har gjort for Asker Fotball - o gpå den måten han har bdiratt til at klubben er kommet dit den er i dag. Vi vil få noen "sko å fylle", samtidig som vi ser at dette åpner nye muligheter for klubben. Rune skal fortsatt være med oss i noen spennende og hektiske måneder, og vi skal bruke tid på å finne hvordan vi skal følge opp hans arbeid i fremtiden. Dette kommer vi tilbake til etter hvert, sier Per Christian Ottesen.

Ottesen har selv bidratt til en styrket administrasjon denne høsten. Han ble nylig pensjonert fra sin jobb i politiet, og har siden i sommer vært arbeidende styreleder med fast kontortid i Fotballhuset på Føyka.

Både Askers drakt og Føyka som arena har synlige bevis på det gode samarbeidet mellom klubben og Gol Skipark. Nå flytter Rune Klemetsdal "over gjerdet" og blir partner. Men først skal han fullføre tre viktige måneder for Asker Fotball.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift