OBOS inviterer alle barn gratis på toppkampen

Lørdagens toppkamp mot Notodden blir en severdig forestilling. Vår gode partner OBOS inviterer alle barn gratis. Og de voksne som er lure, kan kanskje få samme mulighet.

Lørdagens toppkamp mot Notodden blir en severdig forestilling. Vår gode partner OBOS inviterer alle barn gratis. Og de voksne som er lure, kan kanskje få samme mulighet.

OBOS er kampsponsor på lørdagens storkamp på Føyka. Asker og Notodden har utkjempet mange spennende, viktige og gode kamper før. Vi tror lørdagen også blir en slik - med to lag i form som begge ligger i toppen av den jevne PostNord-liga-avdelingen.

Mange gode profiler er det også på begge lag. Som vår Tomasz Sokolowski mot Notoddens Magne Hoseth - to av de som har preget norsk toppfotball det siste tiåret, og som faktisk spilte sammen på Stabæks midtbane så sent som i 2014.

Men det er flere grunner til å ta turen til Føyka lørdag. Sindre Maurtiz-Hansens scoringsteft eksempelvis. Eller to av de hardeste skuddbeinene i divisjonen (Aleksander Sollis høyrefot og Mads Lyngens venstre...). Det mot Notoddens kontringsstyrke med raske Andre Bakke og målfarlige Jim Johansen (eks Bodø/Glimt) for å nevne noe.

Og så kjempes det om viktige poeng. Notodden er nå nummer to på tabellen og relativt sikre på en plass på topp 7. Asker ligger på fjerdeplass og vil med nok en hjemmeseier klatre helt opp i ryggen på våre venner fra Blues-byen.

Og alt dette kan alle barn få se gratis!

Skuddradar, lykkehjul og andre aktiviteter på stand - denne lørdagen utenfor Kulturhuset i sentrum.

Det på en dag som begynner tidlig. Allerede kl 10.00 er vi på plass på stand i Asker sentrum - med mange aktiviteter. Det blir radarskyting, lykkehjul, aktiviteter og moro. Og de voksne som tar seg en prat med OBOS om medlemsskap og / eller det nye boligprosjektet på Søndre Bondi, vil nok muligens få seg en gratis billett til kampen de også.

For OBOS er en god partner som har mye å tilby - og som gjerne vil sørge for at flere får se hva de står for og hva vi som lag og klubb står for. 

OBOS er på  plass med leker, moro og god informasjon på stand og på kamp lørdag. Og så spanderer de inngangen på alle små og på de av de voksne som er lure og møter dem i sentrum...

SFOtball og FotballAkademiet vil for øvrig ha egen pølsefest og aktiviteter på Føyka før kampen - og opptog til banen når det nærmer seg avspark.

Så her er det mye å glede seg til.

Vi sees i sentrum på dagen - og på Føyka kl. 16:00

Vi sees på stand i sentrum - til en god (fotball)prat.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift