Ny partner - som blir et lite kinderegg for klubben

Explendo er nyeste medlem i Asker Fotballs sponsorpool. Og de kommer inn med tre gode løsninger for klubben.

Explendo er nyeste medlem i Asker Fotballs sponsorpool. Og de kommer inn med tre gode løsninger for klubben.

Sponsoravtale, en helt ny og positiv dugnadsmulighet og en strategisk partner for utvikling av nettbutikk - det er "kinderegget" som utgjør avtalen mellom Asker Fotball og Explendo.

Den fører Explendo inn i Sølvklubben i Askers partnerpool - og de vil være synlige på flere måter på Føyka i året som kommer.

- Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på dette samarbeidet, sier Eivind Tyrdal i Explendo.

Han er selv oppvokst Asker-gutt. Nå bygger han opp et firma som har en base - og lager - i Stavanger og en her på Østlandet. Uten at det er regionale begrensninger på satsingen - som i hovedsak bygger på to elementer, å snu utfordringene ved dugnadsarbeid og skape en god salgsopplevelse - og å tilpasse en nettbutikk-løsning for de ulike partnerne.

Og partnerne har til nå vært todelte - de som vil tjene penger til et enkeltprosjekt (eksempelvis russebusser) og ikke minst idrettslag som trenger både inntekter og gode løsninger.

Og det siste skal videreutvikles nå - i samarbeid med Asker Fotball.

Du kan allerede nå gå inn på den nyåpnede nettbutikken explendo.no/askerfotball og kjøpe gode produkter til konkurransedyktige priser. I tillegg går halve salgssummen til Asker Fotball.

På sikt vil det også komme egne Asker-produkter til salgs her - slik at det både blir en "dugnadsshop" og en "klubbshop" i ett.

Og varene går da direkte fra Explendos lager hjem til deg.

Fikk du ikke alt du ønsket det til jul? Eller trenger gode husholdningsprofukter? Klikk deg inn her og få gode produkter rett hjem.

Eivind Tyrdal har signert avtalen som gjør Explendo til sponsor i Sølvklubben, samtidig som det strategiske samarbeidet kan bli like vesentlig for begge parter med den nye avtalen og begge parters ambisjon om å utvikle mulighetene i hverandres styrker.

På nyåret vil vi kjøre kampanjer - samtidig som det med dette kommer en ekstra mulighet for lag og treningsgrupper til å tjene gode dugnadspenger i 2017.

Enkelt, morsomt og effektivt - og altså helt uten arbeid med fordeling av produkter.

Det kommer vi tilbake til på nyåret.

I mellomtiden kan du sjekke de produktene du kan kjøpe - og støtte Asker Fotball med - det meste enkle og effektive produkter som man stadig trenger påfyll av.

  • Du får husholdningsprodukter som vaskekluter og den meget spennende vaskeballen - et produkt som er like miljøvennlig som det vil spare deg for mange penger (vi har testet det, det vil revolusjonere klesvasken hjemme og ja, det virker)
  • Du får sokker og undertøy.
  • Du får refleksbånd, førstehjelpsskrin og powerbank.
  • Det utvikles stadig nye produkter og produktpakker.
  • Og i løpet av neste år kommer det altså egne Asker Fotball supporterprodukter, som skjerf, kopper etc.

Klikk deg inn på Askers nye nettbutikk her - og støtt klubben samtidig som du gjør gode kjøp.

Meningen er at det i 2017 skal selges produkter som dette direkte fra Explendo / nettbutikkløsningen Asker Fotball vil videreutvikle sammen med Explendo. Følg med i det nye året...

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift