Avsluttet vårsesongen med en milepæl

Asker Fotballs gatelag hadde aldri slått Strømsgodset i seriespill eller treningskamp. Den statistikken er nå historie.

Asker Fotballs gatelag hadde aldri slått Strømsgodset i seriespill eller treningskamp. Den statistikken er nå historie.

- Jeg nevnte før kamp at vi ønsket å avslutte med verdighet i vårsesongens siste kamp. Det gjorde vi til gagns, med en milepæl i tillegg. Seieren mot Godset er vår første mot dem, forteller Gatelagets trener André Muri. 

 Etter en tøff, jevn og spennende kamp som ender med 3-2-seier til André Muris gjeng. 

Stekende sol og stillestående luft ga ekstra utfordringer med tanke på konsentrasjon, kapasitet og humør før kampen mot Strømsgodset.

- Jeg synes begge lag løser det forbilledlig. Det er en del tøffe dueller, men med veldig små unntak klarer vi å holde fokus på det vi skal, sier Muri. 

Etter å ha tatt ledelsen 0-1, snudde Godset med scoringer på rappen og Asker gikk til pause på stillingen 2-1. 

- Vi fyller på med vann og nullstiller hodene, og leverer så en veldig bra andreomgang. I hele år har vi øvd på tydelig forskjell på presshøyde, og i denne kampen viser vi hva høyt press og gjenvinning kan gi oss. Samtidlig fikk vi se gode eksempler på et lavt press også, der vi skaper flere store sjanser på kontringer etter å ha gjort oss kompakte og tette på egen banehalvdel. Det var også sånn et av målene våre kom, sier Gatelagets trener, som også benytter muligheten til å takke vertskapet for en jevn og spennende kamp med en flott ramme.

- Stor takk til Godset for morsom kamp. Fint å være på besøk i en så trivelig atmosfære med så mange hyggelige folk. 

Med seier avsluttet Gatelagsgjengen vårsesongen med stil. Nå venter landsturnering! Vi kommer tilbake med mer senere denne uken. 

NM i bingefotball
Fem av Asker Fotball sine jenter på Gatelaget var å se på TV2-nyhetene 26. mai i anledning NM i bingefotball. Disse fem damene startet opp og er stammen i Sandvika Damelag.  

Her følger et knippe bilder fra begivenhetene (fotballaktiviteter, avspark med Erna Solberg og foredrag med Claus Lundekvam): 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift