IMG_7583

10 år med Gatelaget

Lørdag var det duket for Jubileumsmiddag for Gatelaget. 10 års levetid ble markert med både sterke og vakre inntrykk.

På bildet over; Wenche Rudsengen, Aina Rype og André Muri - selve limet i det indre livet til Gatelaget. De fikk alle sin velfortjente hyllest, for uten dem hadde ikke Gatelaget vært den suksessen man er i dag. Og ikke minst med10 års levetid og soliditet. Men også spillerne skal ha sin ære - mer om det litt lenger ned i saken. 

I anledningen ble det avholdt festmiddag hos våre eminente samarbeidspartner Quality Hotel Leangkollen. Og her var det god representasjon fra "alle etater" og venner av Asker Fotball. 

IMG_7557.JPG
Rune Klemetsdal t.h., fikk sin velfortjente hyllest da han regnes som Gatelagets (og Asker Uniteds) "far". I det han for 13 år siden etablerte begge prosjektene. Daglig leder Rolf Magne Walstad overrakte bukett som takk på vegne av klubben. 
IMG_7548.JPG
Ordfører Lene Conradi selvsagt på plass for å kaste glans over arrangementet. Men også med fine ord om Gatelagets betydning, samt kommunens rolle som sentral og viktig medspiller.
IMG_7545.JPG
Kveldens konferansier Frithjoft Wilborn kom rett fra speakerbua på Føyka og ledet middagen med bravur. Rune Klemetsdal også i form lørdags kveld.
IMG_7538.JPG
Ingenting å si på rammen hos samarbeidspartner Quality Leangkollen. Været spilte også på lag.
IMG_7565.JPG
Cathrine fortalte en sterk historie om viktigheten av Gatelaget for henne.
IMG_7569.JPG
Are Lerstein var også på podiet og fortalte om sin tid med Gatelaget. Og kom med lovnader om at han stiller med keeperhansker under Nasjonal Turnering i Bergen i juni.
IMG_7558.JPG
Duett; Stine Muri sang vakkert og ble nydelig akkompagnert av Torbjørn på piano.
IMG_7580.JPG
Hege fremførte et eget flott dikt for å hedre Wenche og Aina og deres betydning ovenfor spillerne på Gatelaget.
Muri_Jon_Christian.jpg
Rød løper; kjekke karer gjør seg klar for festmiddag! Jon, André og Håvar.
IMG_7572.JPG
Arne Knoph, tidligere Asker Fotball-mann, nå sjef i Fotballstiftelsen, var også på talelisten. Og han hadde også med seg gaver til Gatelaget.

 

Alt i alt ble det en vellykket seanse lørdags kveld. Og det var både en klump i halsen, tårer i øyekroken og løs latter i det sentrale skikkelser i og rundt Gatelaget talte til forsamlingen. Mange ble takket for sitt engasjement og ikke minst samspillet mellom klubb og kommune ble dratt frem. En modell til etterfølgelse for alle gatelag i Norge. 

Asker Fotball takker alle fremmøtte og vi planlegger nå for de neste 10 år.

Eller de neste 100, som ordfører Lene Conradi ymtet frempå i sin tale!

 

Annonse: