3 poeng i nord

I årets 3. bortekamp ble det også full pott. Dermed kan Asker overnatte på tabelltopp enn så lenge.

3 deilige poeng ble det i nord onsdags kveld. For et Asker-lag som stort sett hadde kontroll hele kampen, kunne pynte på i målprotokollen etter en effektiv periode i 2. omgang.

IMG_1355
Lars Fuhre og Obi Okeke var nok en gang sentrale i mye av det offensive Asker skapte mot Fløya.

I førsteomgangen var det Asker som stod for sjansene og initiativet. Flere gode muligheter klarte man å skape fremover, og defensivt hadde man god kontroll. Og når toppscorer Didrik Sereba nok en gang fikk en en ball i nettet etter en retur, kunne Asker gå til ledelse med 1-0 - fordel oss.

Andre omgangen starter kanskje noget rolig, nesten litt nonsjalant vil noen hevde. For Fløya klarer å krige inn en utlikning på en corner etter 51 minutter. En corner vi nok ikke trengte å gi bort.

Men guttene hever seg etter dette, og 7-10 minutter senere, er kampen igjen snudd til vår fordel. I det Didrik Sereba er klinisk fra straffemerket, og Fisnik Kastrati like klinisk, nå han blir spilt fri innenfor 16-meteren og setter ballen i hjørnet.

Skjermbilde 2021-07-07 kl. 22.02.01
Endelig - etter flere gode kamper med muligheter offensivt - kom årets første scoring for "Obi".

Og siste kvarteret av kampen kunne det fort vært flere mål - begge retninger, men Vegard Pedersen i målet bakerst ryddet unna det som kom. Og fremover hadde vi også flere store sjanser til å pushe på enda flere mål i kamprapporten. Men det var selveste Obi Okeke som fastsatte sluttresultatet da han bredsidet inn sitt første mål for året, og med det punkterte kampen helt. For da viste stadionklokka 90 minutter.

Og med det er Asker serieleder frem til oppgjøret Kvik Halden v Kongsvinger torsdags kveld.

Fløya v Asker 1-4. Sereba x 2, Fisnik Kastrati og Obilor Okeke.

Tilskuere: 65 Fløya Arena

Gule kort: Gulliksen, Jones.

Asker: Pedersen - Vogt, Jones (k), Madsen, Bencsik - Gullksen, Solberg Aarstad, Fuhre - Okeke, Sereba, Fisnik Kastrati.

Innbytt: Skaug, Hauso, Fredhall og Svensson