4. plass for Asker

Så kan vi sette strek for årets sesong i det Nordstrand borte er ferdigspilt.

Og ser vi raskt på tabellen, så er fasit for sesongen 2023, en 4. plass. For forutsetningene om medalje var at man måtte slå Nordstrand borte i årets siste kamp. Men grunnet rokkeringer og prioriteringer, valge Asker å stille et ungt mannskap til siste match Nordstrand kunstgress.

Det var et ungt Asker-mannskap som entret matta på Nordstrand søndag formiddag.

For selv om Asker-gutta kjempet hardt og godt, så var det hjemmelaget som hadde de største sjansene i brorparten av kampen. Asker våknet mere til liv utover 2. omgangen, bl a i det man byttet innpå litt mere av de erfarne gutta. Men et stangskudd og en alene-med-keeper-situasjon var det nærmeste man kom. Så dermed ble det med Nordstrand sine mål i 1. og 2. omgang, slik at kampen ebbet ut med 2-0 til hjemmelaget.

Vlas i Asker-buret var god i dagens kamp, og stoppet flere store Nordstrand-muligheter kampen igjennom. Og fikk mere rette, også skryt fra coach Bredal.

Trener Bredal sier dette om søndagens oppgjør på Nordstrand;

- I dag møter vi et aggressivt Nordstrand lag fra start, som setter oss under press i hele 1 omgang. Vi skaper noen små farligheter, men noe heldige som går til pause på 1-0 til Nordstrand. Mye takket være en glimrende Vlas i buret. 2 omgang starter bedre, men Nordstrand setter ganske kjapt inn 2-0. Derfra og ut skaper vi masse, og kampen svinger veldig. Alt i alt en ok gjennomført match, og ikke minst mye god læring for våre yngre spillere, sier Bredal rett etter kampslutt.

Nå venter en viktig kamp i 4. divisjon tirsdag, før Bredal sine gutter kan ta seg en velfortjent hvil før man starter opp sesongoppkjøring om noen uker.

Nordstrand v Asker 2-0

Tilskuere: 70

Asker: Paljamar - Ugelstad, Nyhus, Pettersen, Emanuelsen (k) - Grøndvold, Juvet Arnsen, Waage Alstad, Brokhaug Gabrielsen - Mauritz-Hansen, Windt.

Innbyttere: Sorter, Kristiansen, Jørgensen, Skaret, Olsvik