Andreas med a-lagsdebut og landslagsuttak

15 år gamle Andreas Heredia-Randen fikk sin ilddåp mot Kongsvinger lørdag. Og skal vi tro 15-åringen - så ga det mersmak.

For når Vegard Skogheim slapp 15-åringen løs under lørdagens toppkamp mot Kongsvinger, så var et helt bevisst valg fra "manageren". Andreas, som kun er 15 år, var vurdert som moden nok til å få matchtid mot avdelingens suverene mester. Og kom fra det til "bestått" og vel så det. 

IMG_2714.JPG
Foran 300 tilskuere fikk Andreas vist både klokskap og arbeidsmoral i spillet sitt. Nå er han lysten på flere oppgaver.

Midtbanespilleren som trives med ball i beina, har tidligere denne høsten representert Norge i internasjonale oppdrag og regnes som et stort talent. Ikke bare i egen klubb her på Føyka, men også fra forbundslokalene til NFF har man vært fornøyd med det 15-åringen har levert. Så fornøyde at Andreas også skal representere med flagget på brystet i slutten av november.

Les om uttaket her

Skjermbilde 2021-01-26 kl. 19.21.33.png
Toppspiller i Asker Fotball, Svein Roger Pettersen, har vært med å legge et utviklingsløp for Andreas. Nå er han godt fornøyd den siste tids "status".

Toppspillerutvikler Svein Roger Pettersen i Asker Fotball kommenterer; 

- Først og fremst fortjener Andreas en stor grattis for nok et velfortjent uttak, gutten har stått på og jobbet særdeles godt over lang tid. Kjenner jeg han rett så takker han nok lagkamerater som har pushet han og gitt han motstand på utallige treninger gjennom året. For oss som klubb er dette moro og ikke minst inspirerende for de andre guttene som ser hva som er mulig å få til i Asker. Vi er fornøyd med Andreas, men ikke mett og jobber videre med å få frem flere som kan komme på dette nivået. Vi har flere spennende spillere hos oss og vil bruke Andreas som eksempel på hva som skal til, på samme måte som Sander Berge har vært et eksempel for Andreas. Vi er ikke i mål, vi har så vidt begynt!»

Vi fikk også til en liten prat med Andreas etter lørdagens oppgjør; 

 

Annonse: