Årets første tap

En god NFK-keeper sørget for tap på eget gress i dag.

Så kom årets første tap på i dag. På eget gress ble Notodden for sterke denne varme ettermiddagen på Føyka.

I en tett og jevnspilt kamp, slet Asker med å få ballen i målet bak en god NFK-keeper, Espen Vasby. Som vartet opp med 2-3 klasseredninger i hver omgang, og som må kunne sies å være innehaver av tittelen; Banens Beste.

I tillegg fikk Asker 2 mål anullert - en for offside rett før pause, hvor Fitim lekkert bredsider ballen i mål. Og en for angrep på keeper etter 85 minutter, når Alfred stiger høyt og header ballen i mål.

Dermed ble det en tung dag på jobb for Asker-gutta, som måtte se at Notodden gikk opp i ledelsen 1-0 på straffe etter 67 minutter.

Det resultatet stod seg dessverre kampen ut - all den tid gutta våre ikke fikk hull på byllen i løpet av matchen. For sjanser til å påvirke dagens resultat, hadde spillerne våre så absolutt.

VS_NFK
Skogheim fornøyd med mye av de offensive prestasjonen i dag - selv om scoringene manglet.

Men selv om tapet var et faktum og scoringene manglet, var trener Vegard Skogheim tross alt fornøyd med mye av det som ble levert i dag. Hør hans oppsummering på vår Facebook-side i intervjuet etter kampen.

Nå venter 2 bortekamper for Asker-gutta, som reiser til Haugesund førstkommende lørdag.

Asker v Notodden 0-1

Gule kort: Kastrati, Madsen og Jones.

Tilskuere: 160

Asker: Lia - Isegran, Jones, Madsen, Westerlund - Skaug, Strangtad, Fazi (Fuhre 74.min) - Sereba, Scriven, Kastrati