Årets Kamp ble en målfest!

Tradisjonen tro ble det invitert til vennskapelig dyst mellom Asker United og Asker A-lag. Og som vanlig ble det målrikt.

For til tonene fra Champions League-hymnen, entret lagene banen. Til ellevill jubel fra publikum. 

Og med oppstilling kunne speaker lese opp kamptroppene - som ble kyndig ledet av toppdommer Reidar Gundersen. 

DSC_0092.JPG
Lagene hilser til publikum under oppstilling. En hyggelig gest når fansen møter opp i november-kulda.
DSC_0096.JPG
Asker United takket gode støttespillere før kampen; Kiwi, Takeda AS og Telia v/Jarle og Møller Bil Asker og Bærum v/Roger. De fikk signerte drakter.

Men så var det duket for kamp, og dommer Gundersen kunne blåse kampen i gang. Og med det hadde alvoret senket seg over Føyka-matta. Men det varte ikke lenge, for gleden og latteren satt løst. Kanskje ikke så rart, United gikk tidlig opp i 2-0 ledelse før forfjamsede a-lagsspillere hadde fått knytt skoa!

DSC_0101.JPG
Peptalk-samling i ring før kamp. Det hjalp tydeligvis - for United blåste ut fra startblokkene og gikk raskt opp i ledelse.

Men a-lags gutta fikk strammet seg litt opp - og kunne hente inn noen mål de også, slik at det til pause stod 6-4 til Asker United. Fortjent vel og merke. 

I 2. omgangen fortsatte nerven og spenningen som man hadde kjent litt på før kampstart også. Og man kunne tydelig observere en nervøs og urolig a-lags trener Vegard Skogheim langs sidelinjen. For målene fortsatt å komme, og vi fikk servert både brassespark, straffespark, keeperprestasjoner i verdensklasse og kjempegod innsats. 

DSC_0116.JPG
2. omgangen ble også tett og jevn på Føyka.

Men etter at dommer Gundersen blåst av for slutt, hadde a-laget rukket å hente inn Uniteds ledelse, slik at vi havnet på 9-9 i år. Alle vant, stemningen var på topp og pølsefesten i garderoben etterpå ble også et høydepunkt. 

DSC_0126.JPG
Mange mål og høy innsats til tross, etter kampen var alle venner. Og som seg hør og bør skal det takkes for kampen.
DSC_0141.JPG
Godt for spillerne å komme inn i garderobe-varmen etter kampen. Der ventet også en pølsegryte, samt oppsummering med a-gutta rundt kveldens oppgjør.

Asker United og Asker Fotball takker alle fremmøtte og dommer for kampen, og vi gleder oss alle allerede til neste års kamp!

Annonse: