Asker best i lokaloppgjøret

Med en toppscorer i slag kom Asker best ut av lørdagens lokaloppgjør.

Dog, det var de gule gjestene fra Kadettangen som yppet seg aller først i lørdagens lokaloppgjør på Føyka. Men farlighetene førte ikke frem, og med det kunne Asker male på og ta dominans i oppgjøret. 

For det var til tider en offensiv og morsom kamp som begge lag serverte Føyka-publikummet. Og det var Asker som sprudlet mest. For når Didrik fikk fyre av fra 16 meter, så var det hardt. Keeper måtte gi retur, og en annen kjent målsnik, Sindre Mauritz-Hansen, dukket opp og ekspederte ballen i mål. Da var det spilt 13 minutter. 

Skjermbilde 2021-08-28 kl. 16.11.06.png
Sindre - først i målprotokollen.

Og utover omgangen var det tydelig å se at Asker var i slag offensivt. Og når forsvaret ryddet unna det som kom, samt at keeper Vegard Pedersen også var robust, lå det an til at Asker ikke kom til å gi seg med bare ett mål lørdag. 

BOldies.jpeg
Det var flere som spilte godt på lørdag. Borgen Oldies bidro med musikk og lystige toner i forbindelse med lørdagens oppgjør.

Så i det 36. minutt setter Asker fart fremover, Didrik Sereba kommer 1 mot 1 i boksen, runder og danser litt, før han fyrer med venstra bak keeper og rett i mål. Dobbel ledelse og komfortabel stilling inn til pause. 

Skjermbilde 2021-09-24 kl. 19.05.07.png
Didrik - befestet posisjonen sin som klubbens toppscorer - med 2 fine mål mot våre gule naboer.

2. omgangen bar så preg av at Bærum ønsket å pushe på fra start, men noen stor uttelling fikk de ikke. Derfor kunne Asker kjøre på ytterligere utover omgangen og skape mye offensiv fotball. Og på sidelinjen var det også engasjement. Både fra Vegard Skogheim og trenerbenken til de gule. Sånn som det skal være i et lokaloppgjør. 

Men forseglingen av kampens skjebne kom i det 62. minutt, idet Didrik setter sitt 2. for dagen. Det også på en retur, og således sørger for at Asker styrker sin ledelse. En ledelse som holdt inn og sett i etterkant, sørget for en komfortabel seier. 

Skjermbilde 2021-09-27 kl. 07.50.32.png
Det ble skikkelig Asker-jubel lørdag.

Nå er det å restituere godt - for neste kamp er rett rundt hjørnet. Tirsdag tar vi i mot Kvik Halden til hengekamp. Og vi gleder oss til å fortsette i samme spor. For som Vegard Skogheim sa før kampen - "vi må gjenskape"

Asker v Bærum 3-0

Mål: Sereba x 2,  Mauritz-Hansen

Gule kort: Sereba, Mauritz-Hansen

Tilskuere: 325

Asker: Pedersen - Isegran, Jones (k), Hauso, Celina - Skaug, Gulliksen, Sereba - Okeke, Mauritz-Hansen, Fit. Kastrati

Innbyttere: Fisn. Kastrati, Fredhall, Svensson, Fuhre, Solberg Aarstad

 

Annonse: