Skjermbilde 2024-02-03 kl. 17.20.10

Asker best i Sandvika

2. runde i OBOS Supercup gikk av stabalen lørdag. Med hjemmekamp i Sandvika

For AJ Arena var for anledningen, 2. runde i OBOS Supercup, omgjort til hjemmebane for Asker-gutta. Og når de gulkledde selv spilte på bortebane, var rammene satt for nok et lokaloppgjør mellom kommune-naboene Asker og Bærum.

Håkon Edstrøm og Asker-gutta på hjemmebane midt i Sandvika.

I en relativt jevnspilt førsteomgang, kunne Bærum notere seg for 2-3 gode skudd mot mål, mens det var Asker som fikk uttelling i målprotokollen. Etter 30 minutter curlet Roman Fazi en corner rett i mål. Godt hjulpet av den kraftige vinden på AJ Arena for dagen. Samt litt klabb og babb foran keeper. Og den stillingen stod seg til pause.

Roman sendte oss i ledelsen lørdag.

Til hvilen byttet trenerteamet ut hele 8 mann, slik at hele troppen fikk minimum 45 minutter lørdag. Og i 2. omgangen dro Asker i fra. Ikke bare i målprotokollen, men også i banespillet. Dermed var det fult fortjent når både ny-kommer Bækken og prøvespiller Syvertsen kunne sikre 3 poeng i OBOS Supercup, med sine nettkjenninger i 2. omgangen. Bærum prøvde seg på noe de også, men keeper Hejer reddet mesterlig det lille som kom.

Dermed 3 poeng og full pott for Bredal og co, som nå står med 2 strake i den ny-opprettete Supercupen denne vinteren.

Asker v Bærum 3-0