Asker Fotball med i vinterserie

Også denne vinteren blir det treningskamper for a-laget vårt. Men nå i nytt format, vi skal nemlig delta i en egen Vinterserie.

Nytt foran kommende vinteroppkjøring blir altså en vinterserie med tellende kamper. Initiativet kommer fra Oslo-klubbene Grorud og Skeid, og vil sikre at vi får god motstand i det oppkjøringen trår til for fult. 

Skjermbilde 2023-10-23 kl. 17.45.14.png
A-gutta takket av for 2023-sesongens siste hjemmekamp. Nå venter gode mostandere i det pre-season slår til for fult.

For Asker-gutta betyr årets vinterserie seriespill i en av to avdelinger, før plassering vil si noe om veien videre for Bredal's mannskap. Vi har fått hovedtrenerens kommentar på ny-vinningen og han er også glad for det nye formatet; 

- Dette er et godt initiativ fra Skeid og Grorud om å opprette en vinterserie med «tellende» kamper. Noe som sikrer oss god motstand med både lag fra Post-Nord og topp 3.divisjon. Oppsettet passer også veldig godt i forhold til vår normale preseason, så dette er noe vi applauderer, sier Bredal i det han igjen vender nesa mot planleggingen av 2024-sesongen.

Her er lagene som foreløpig er med i Vinterserien, og om litt kommer både inndeling og "serieoppsett". Da kommer vi tilbake med nærmere info og kamptidspunkter og kammpsteder fortløpende. 

Lørenskog

Eidsvold Turn

Grorud IL

Nordstrand IF

Frigg Oslo FK

Ullern IF

Asker Fotball

Arendal Fotball

Ullensaker/Kisa IL

Follo FK

Kvik Halden

Bærum

Skeid

 

Annonse: